JMN_5151 (1).jpg
lavi-perchik-724455-unsplash.jpg

Uteservering Oslo

Prima Fila er en koselig og lun italiensk restaurant, sentralt beliggende like ved Rådhusplassen - perfekt når du er ute etter en hyggelig uteservering i Oslo, en varm sommerdag.

Uteservering og fine sommerkvelder

Mange av oss forbinder uteservering i Oslo med fine sommerkvelder sammen med dem man er glad i. Hvem drømmer seg vel ikke bort på vinterstid til hyggelige samtaler og god mat mens man nyter den etterlengtede sommersola?

En god atmosfære bidrar til å heve smaksopplevelsen, dette vet også vi i Prima Fila. Her får du en sjarmerende atmosfære og lun stemning, uavhengig om du sitter ute eller inne. Men vi må innrømme at vår uteservering i Oslo bidrar til den gode stemningen når sommersola først har gjort sitt inntog i byen.

Nyt kvalitetsretter

Hos Prima Fila kan du nyte kvalitetsretter fra det italienske kjøkkenet - en opplevelse man sjelden får utenfor Italias landegrenser. Alle råvarer er importert fra Italia for en mest mulig autentisk matopplevelse. Hos Prima Fila kan du smake deg gjennom Italias 20 regioner, uten å forlate byen.

Nyt i tillegg måltidet på vår uteservering i Oslo, og ta late sommerkvelder til nye høyder.

Vi kan by på både varme og kalde retter som finner veien inn i hjertet ditt. Velg mellom kjente klassikere, eller prøv deg frem blant nye spennende smaker fra det italienske kjøkkenet. Våre flinke ansatte kan også hjelpe deg med å sette sammen en meny for kvelden, som passer alle rundt bordet. Er det barn med i følget har vi en egen barnemeny som er populær blant de små. Her har vi noe som vil falle i smak for enhver alder og gane!

Uteservering i hjertet av Oslo

Restauranten ligger i hjertet av sentrum med gangavstand til populære knutepunkter som Aker Brygge, Karl Johan og Nationaltheatret.  Med enkel adkomst og kort vei til taxi og offentlig transport, ligger alt til rette for at ditt stopp ved vår uteservering i Oslo skal bli en smertefri og hyggelig opplevelse.

Du kan enkelt kombinere middag på Prima Fila med en kveld på teater, kino eller en romantisk vandretur på Tjuvholmen i solnedgangen.

På sommerstid er også Prima Fila et ypperlig sted for lunsj i solen med gode venner. Tilbring et par timer på vår uteservering i Oslo i godt selskap og med noe ekstra godt i glasset. Vi kan by på en stor uteservering med plass til opptil 200 personer. Herfra får du flott utsikt over Fridtjof Nansens Plass og Rådhuset med alle menneskene som går forbi.

After work eller middag?

Hvorfor ikke inviter med deg kollegaene dine på et glass vin etter jobb? Vår uteservering i Oslo er åpen ut i de sene kveldstimer og er et perfekt sted for sosial hygge. Dere står for selskapet, så lover vi dere deilig italiensk mat og en kulinarisk opplevelse utover det vanlige.

Bestill gjerne bord på forhånd, så er du sikker på at dere får plass i sjarmerende uteservering - midt i byen.

Kontakt oss eller kom innom

Kontakt oss gjerne på telefon, kom innom eller kontakt oss gjennom vårt enkle kontaktskjema for bordbestilling. Vi ser frem til å se deg på vår uteservering i Oslo når sommeren kommer.

Navn *
Navn