lunsj.jpg
lunsj Oslo.jpg
pablo-merchan-montes-772134-unsplash.jpg

Lunsj Oslo Sentrum

Prima Fila Ristorante er en koselig og lun restaurant i Oslo, perfekt når du skal nyte en deilig lunsj med venner eller kollegaer.

En smak av Italia

Ta med vennene dine på en smaksopplevelse og reise gjennom Italias 20 regioner. Det italienske kjøkkenet er kjent for sitt regionale mangfold, noe du også vil oppleve hos oss. På vår meny finner du spesialiteter fra hele Italia - så er du en av de som setter ekstra pris på italiensk kokkekunst er Prima Fila stedet for din lunsj i Oslo sentrum. 

Det beste fra det italienske kjøkken

Nordmenn elsker italiensk mat, og det er ikke så rart. Det italienske kjøkken er kjent for sine smaksrike opplevelser - med kun et fåtalls råvarer. Uttrykket “Det beste er ofte det enkleste” beskriver italiensk kokkekunst på sitt beste. Her er det råvarene som står i fokus, ikke avanserte kokkekunster - selv om det er en vel så stor kunst å lage enkle matretter fantastiske. 

Fokus på gode og lokalproduserte råvarer har vi tatt med hos hit til Prima Fila. Ta med deg dine kjære på en smaksrik lunsj i Oslo sentrum, og nyt italiensk kokkekunst på sitt aller beste. 

Italia fra sør til nord

Italiensk mat er også kjent for sine mange lokale variasjoner. Matkulturen er en direkte konsekvens av landets historie og geografiske betingelser. Dette har resultert i et mangfoldig italiensk kjøkken, hvor hver region har sin kjente spesialitet.

Ser du etter en kulinarisk lunsj i Oslo sentrum, litt utenom det vanlige? Da bør du ta deg en tur innom restauranten vår. 

Sør-Italia og middelhavskysten

Maten i sør bærer preg av middelhavskysten, med blant annet olivenolje, ansjos, kapers, oliven, hvitløk og chili. Regionen er også størst og best på tomatsauser - enten den er beregnet til pasta, pizza eller andre hovedretter. 

Nord-italienske tradisjoner

I nord derimot er maten særlig preget av meieriprodukter. Med ingredienser som ost, fløte og smør er den nord-italienske maten kjent for sin tyngre og rundere smak. Variasjonene i regionene er med andre ord mange, men en matrett kan variere vel så mye fra familie til familie og fra kokk til kokk. 

Den spennende bredden i italiensk matkultur er også det vi ønsker å dele med nordmenn her i Prima Fila. 

Spennende og variert meny

Med koselig stemning, god mat og drikke, hyggelig og imøtekommende betjening, vil vi gjøre vårt beste for at deres lunsj i Oslo sentrum blir en behagelig og smaksrik opplevelse. Vi har et stort utvalg av kalde og varme retter, så alle vil nok finne en lunsjrett de liker hos oss. Du tar med deg hyggelig selskap, så ordner vi smaksopplevelsen. 

Middag for hele familien

Som enhver italiensk restaurant med respekt for seg selv har vi et godt utvalg pizza og pastaretter - både for deg som foretrekker klassiske italienske kjøttprodukter og deg som liker sjømat. Vi har også en smaksrik lunsjmeny for deg som er på jakt etter et lettere måltid en formiddag i Oslo sentrum. 

Bredt vinkart

For å sette en ekstra spiss på måltidet, kan du unne deg selv et glass vin. Enten du foretrekker rød eller hvit, er vin en vesentlig del av det italienske kjøkken og vil definitivt komplettere din matopplevelse. Hos Prima FIla har vi et bredt vinkart, slik at du kan få en fullverdig italiensk matopplevelse. Spør gjerne vår flinke betjening, som kan hjelpe deg med å finne den perfekte drikke til din valgte rett. 

Sentral beliggenhet

Med enkel adkomst og kort vei til taxi og offentlig transport ligger alt til rette for at din lunsj i Oslo sentrum skal gå smidig og smertefritt. Takket være vår fantastiske plassering midt i Oslo sentrum har du også kort gangavstand til Aker Brygge, Karl Johan og Nationaltheatret. 

Dette gjør Prima Fila Ristorante til det perfekte stoppestedet for din lunsj i Oslo sentrum. Her kan du nyte et deilig måltid, før du drar videre på shopping i Karl Johan, eller ta deg en forfriskende spasertur langs idylliske Aker Brygge. For deg som jobber i sentrum, er dette også et ypperlig sted å ta en koselig lunsj med jobben. 

Stor uteservering

På sommerstid er Prima Fila et ypperlig sted for lunsj i Oslo sentrum - med en god matbit og noe godt i glasset vil dagen bli fullkommen. Vi har en stor uteservering med flott utsikt over hele Fridtjof Nansens Plass og rådhuset, noe som gjør Prima Fila til et ideelt sted å se på bylivet og alle menneskene som går forbi. 

Hva er vel bedre enn en en deilig lunsj i sommersola? Ta med venner eller kollegaer på lunsj i Oslo sentrum, sommer som vinter. Vi lover deg deilig italiensk mat og en hyggelig opplevelse.

Bestill bord i dag

Kontakt oss gjerne på telefon, kom innom eller kontakt oss gjennom vårt enkle kontaktskjema for bordbestilling under. Vi ser fram til å se deg på Prima Fila Ristorante, den perfekte restauranten for lunsj i Oslo sentrum.

Navn *
Navn