kelsey-knight-449204-unsplash.jpg
ivan-torres-478678-unsplash.jpg
michael-browning-14090-unsplash.jpg

Vennemiddag

Å sette av en dag i uken der man spiser sammen med vennene sine er alltid koselig. Prima Fila befinner seg i hyggelige lokaler og vi serverer deilig mat til deg og dine venner.

Italiensk mat

Prima Fila er et perfekt sted å ha vennemiddag. Våre Italienske kokker lager ekte, italiensk mat til deres vennemiddag. Vi har en variert meny med spennende forretter, hovedretter og desserter. Hos oss kan du nyte pizza, salat, lasagne og mye mer. Vi er også en pastarestaurant og har et stort utvalg av forskjellige pastaretter. Italiensk mat er noe av det beste du kan få tak i, og hos oss kan du være sikker på at du får kun det beste.

Råvarer

Gode råvarer har vært en sentral del av italiensk kokkekunst i flere hundre år. Fortsatt er gode råvarer det som kjennetegner ekte, autentisk, italiensk mat. Italienske retter er som oftest relativt enkle fordi det som gjør maten god er bruken av de riktige matvarene. Dersom ingrediensene er perfekte, blir rettene det også. Det italienske kjøkken har i mange år vært med på å påvirke matkulturer i hele verden, og har lagt grunnlaget for nye matkulturer i andre land.

Varierende retter

De forskjellige regionene i Italia har utviklet forskjellige retter. Vi ønsker å gi deg muligheten til å kunne velge mellom mat fra disse regionene. Vi tar deg på en reise gjennom Italia når du spiser hos oss.

Chambre Separee

Prima Fila har et eget rom som kan brukes til mer intime selskaper. Dette rommet er lukket fra resten av restauranten. Her kan du ha vennemiddag med opptil 17 stykker, dette er perfekt for de som ønsker en mer privat vennemiddag. I et Chambre Separee kan dere spise middag i en mer rolig atmosfære. Vi serverer dere fantastisk mat og drikke.

Resten av restauranten er designet med Italia i fokus. Vi ønsker at du skal få følelsen av å være i Italia når du spiser på vår restaurant. Du kan velge mellom å sitte ved våre store vinduer hvor du kan se ut, eller lenger inn i restauranten hvor det er en veldig koselig atmosfære - perfekt til vennemiddag.

Service i fokus

Å gi våre gjester en god opplevelse er alltid vårt fokus. Vi sørger for at du får en fantastisk opplevelse utenom det vanlige når du spiser på vår restaurant. Restauranten er luftig, lys og koselig. Våre ansatte er imøtekommende og ønsker deg velkommen til vår hyggelige restaurant hver dag, og våre servitører ser dere og bistår med all hjelpen de kan for å gjøre din vennemiddag hyggelig.

Allergi

Dersom du eller noen i følget ditt har allergier, tilbyr vi egne løsninger slik at alle skal kunne nyte italiensk mat. Vi har også allergivennlige matretter. Menyen er godt merket med allergene, slik at du skal vite hva alle retter inneholder. Skulle du likevel være usikker på hva maten inneholder, kan du spørre en av våre servitører om hjelp.

Selskaper

Dersom vennemiddagen din er et selskap, er Prima FIla eksperter på dette. Vi arrangerer en flott middag til deg og dine venner, slik at dere får en hyggelig aften sammen. Vi har også egne selskapsmenyer laget spesielt for slike anledninger.

Velg mellom tre menyer, med både forrett, hovedrett og dessert. Ta en titt på vår selskapsmeny.

Vi ser frem til å se deg!Name *
Name