Primafila_15_jmn2009 (1).jpg
matthieu-joannon-294645-unsplash.jpg

Uteservering Oslo sentrum 

Når sola henger høyt og kveldene blir lysere, er det ingenting som frister mer enn å sitte ute og ta til seg hver eneste lille solstråle.

Med god drikke, god mat, og godt selskap blir soldagene enda bedre. Hos Prima Fila har vi en hyggelig uteservering i Oslo sentrum hvor vi kan tilby italiensk mat med noe godt i glasset som passende tilbehør. Befinner du deg i Oslo sentrum og er på jakt etter en lun og koselig uteservering, anbefaler vi deg å ta turen innom oss.

Kos deg på italiensk vis midt i Oslo sentrum

Enten om du har lunsjpause, kommer fra jobb eller skal nyte en fridag med din kjære, kan vi tilby en italiensk smaksopplevelse ved vår uteservering midt i Oslo sentrum.

Vi serverer både lunsj og middag, og har noe for alle smaker. Vi kan by på kalde og varme retter, og hos oss kan du velge blant kjente klassikere eller prøve deg på nye nytt og spennende. Er du usikker på hva du bør velge, har vi dyktige ansatte som med glede hjelper deg om valget er vanskelig.

Nyt solen på vår uteservering

Nyt maten ved vår uteservering eller innendørs. Uansett hva du måtte velge, kan vi tilby en hyggelig atmosfære og fantastiske smaksopplevelser. Vi ønsker at opplevelsen skal være så autentisk som mulig, og derfor bestiller vi også råvarer fra Italia slik at du får den ultimate opplevelsen.

I tillegg har vi et godt utvalg av forskjellige rødviner og hvitviner samt øl for den som skulle foretrekke det. Er du usikker på hvilken vin som passer best til hva, vil du få gode råd hos en av våre dyktige servitører som har lang erfaring med vin på italiensk vis.

Sentral beliggenhet

Det at vår italienske restaurant uteservering ligger sentralt til i Oslo sentrum, gjør at du enkelt finner oss, og at vi er tilgjengelig for deg som er ute og spaserer, tar taxi eller kommer med offentlig transport. Vi gjør lunsj og middag enkelt for deg. Ta turen innom oss for å oppleve Italia midt i Oslo sentrum.

Større selskap

Inviter venner og kollegaer på en hyggelig lunsj eller middag ute i solen ved vår uteservering i Oslo sentrum. Kom innom oss for å nyte en god matbit, eller ta kontakt for å bestille bord til større selskap.

Vi kan også arrangere større selskap dersom du har planer om å invitere til et større arrangement i nærmeste fremtid. Våre lokaler er inspirert av Italia og bringer frem en hyggelig og rolig stemning. Lokale vårt passer for de fleste mennesker og gjester og arrangement, og vi kan romme opptil 100 gjester.

Kom innom for en italiensk opplevelse og en hyggelig uteservering i Oslo sentrum!

Navn *
Navn