carissa-gan-76304-unsplash.jpg
casey-chae-1456663-unsplash.jpg

Utdrikningslag

Skal du arrangere utdrikningslag i Oslo? Hvis dere er ute etter et sted å spise lunsj eller middag, bør dere legge turen til Prima Fila. Her får dere servert deilig, italiensk mat og god drikke til slik at alle garantert blir fornøyde.

Aktiviteter for utdrikningslaget

Før i tiden var det vanlig å legge utdrikningslaget til dagen før bryllupet, men i dag er det vanligere at bruden og brudgommen drikkes ut et par uker før bryllupet. Dette åpner for en rekke morsomme aktiviteter man kan finne på, fordi det ikke er så farlig om man er sliten dagen derpå. 

I dag er det også vanlig å bruke en hel dag på utdrikningslaget. Det betyr at man rekker å spise både lunsj og middag sammen, og kanskje til og med frokost. Noen ulike aktiviteter for utdrikningslaget kan være:

  • Fysiske konkurranser

  • Morsomme leker

  • Spørreleker og quiz

  • Adrenalinfylte aktiviteter

Når det er tid for litt mat og drikke kan dere ta turen innom Prima Fila. Vår italienske restaurant i Oslo sentrum er flott plassert, slik at dere ikke er langt unna den neste aktiviteten. Vi bistår med stort og smått og sørger for at aftenen blir mer enn minneverdig. 

Italiensk mat på menyen

Hos Prima Fila finner alle noe de liker. Vi serverer deilig, italiensk mat med de beste råvarer importert fra Italia, og kan anbefale drikke som passer godt til maten. Fra vår meny kan dere blant annet bestille: 

Italiensk pizza

Opphavet til den italienske pizzaen finner vi i Napoli, og denne regionen er fortsatt kjent for å lage aller best pizza. I dag lages pizza i en mengde ulike varianter over hele Italia, for ikke å snakke om resten av verden. Hos Prima Fila serverer vi pizza på ekte, italiensk vis - med tynn bunn og stekt i steinovn.

Noen av pizzaene du kan bestille er:

  • Margherita - en klassiker! Perfekt stekt pizzabunn toppet med mozzarella og fersk basilikum.

  • Vegetariana - vår vegetarpizza toppes med ferske grønnsaker. Pizzaen er uten kjøtt, men med masse smak.

  • Tony Soprano - en smakseksplosjon! Pizzaen toppes med champignon, biff, løk og chilipepper. 

Alle pizzaer kan bestilles med glutenfri pizzabunn. Gi beskjed på forhånd eller når dere er i restauranten.

Italiensk pasta

Vi har mange forskjellige sorter pasta på menyen, inkludert spaghetti, tagliatelle, penne og ravioli. Velg blant pasta med sjømat, sopp, oksefilet, kyllingbryst, vegetar og mange andre deilige smaker. Pasta er en god idé når hele utdrikningslaget er sultne og slitne, og trenger å fylle på energilagrene. 

Kjøtt, kylling og fisk

Skulle dere få lyst på noe annet enn pizza og pasta, kan vi selvfølgelig friste med andre godsaker på menyen. Italienerne er utrolig gode på å tilberede kjøtt, og hos Prima Fila kan du blant annet bestille biff, indrefilèt, entrecôte og hjortestek. I tillegg til dette kan vi friste med kyllingbryst, grillet laks, dampede blåskjell og steinbitfilèt. 

Italiensk dessert

Som avslutning på måltidet tilbyr vi deilige, italienske desserter. Italia er et mekka av lekre søtsaker, og vår restaurant er intet unntak. Vi har alt fra hjemmelaget ostekake til italiensk is og pannacotta. 

Reserver bord til utdrikningslag i Oslo hos Prima Fila

Finn en dato som passer og reserver bord så tidlig som mulig hos Prima Fila!

De fleste utdrikningslag blir sultne, og hva er vel bedre enn å nyte deilig italiensk mat? Vi har mer enn 100 sitteplasser i restauranten og god plass til både små og store selskaper. Vi har også en hyggelig uteservering vendt mot Rådhusplassen, hvor man kan nyte utsikten og sola. Dere bestemmer selv hva som passer best.

Dersom det er mange gjester på utdrikningslaget kan vi bli enige om en forhåndsbestemt meny. Dermed slipper dere å vente på maten, og får god tid til den neste aktiviteten.

Chambre Séparée

I tillegg til dette kan vi tilby Chambre Séparée. Dette er en lukket avdeling i restauranten som dere kan booke eksklusivt til utdrikningslag i Oslo. Rommet passer fint for selskaper på mellom 10 og 17 personer, og egner seg godt dersom dere ønsker privatliv til å holde taler eller prate sammen.

Chambre Séparée byr på intim atmosfære i en privat avdeling. Alle deltakerne på utdrikningslaget får god plass, og det er mulig å holde en samtale mellom hver og en. Book vårt Chambre Séparée på forhånd i vårt online bookingskjema.

Velkommen til Prima Fila!

Navn *
Navn