thomas-martinsen-77457-unsplash.jpg
JMN_1633.jpg

Romantisk restaurant Oslo

Prima Fila er en lun og romantisk restaurant i Oslo. Restauranten er et ypperlig sted når du vil ta med din bedre halvdel på en deilig kulinarisk opplevelse for to.

Italiensk i hjertet av Oslo

Med enkel adkomst og kort vei til taxi og offentlig transport, ligger alle muligheter til rette for å ta den romantiske kvelden videre etter måltidet. Takket være vår fantastiske plassering midt i Oslo sentrum har du kort gangavstand til Aker Brygge, Karl Johan og Nationaltheatret.

Kombiner en kveld på en romantisk restaurant i Oslo med en tur på teater, kino eller vandring i solnedgangen på romantiske Aker Brygge eller Tjuvholmen.

Perfekt restaurant for to

Vil du overraske din kjære med besøk på romantisk restaurant i Oslo? Ta med din utvalgte på en smaksopplevelse og en reise gjennom Italias 20 regioner.

Med romantisk stemning, god mat og drikke, hyggelig og imøtekommende betjening, vil vi gjøre vårt beste for at dere besøk på vår romantiske restaurant i Oslo vil bli en behagelig, smaksrik og ikke minst amorøs opplevelse dere sent vil glemme.

Italiensk mat, på beste vis

Menyen består av kjente klassikere som pasta og pizza, med spennende smaker fra et land kjent for sin kulinariske tyngde. Velg mellom varme eller kalde retter, middag eller lunsj. Våre ansatte kan også sette sammen en egen meny dersom dere vil prøve noe nytt, eller ønsker et helhetlig italiensk måltid. Hva er vel mer ideelt enn italienske retter når du skal tilbringe en kveld på en romantisk restaurant i Oslo?

Italiensk mat er kjent for sine fyldige smaker og råvarer med god kvalitet. Dette ønsker vi å videreføre i vår restaurant. Alle våre råvarer er importert fra Italia, slik at du skal få en mest mulig autentisk matopplevelse. I tillegg har vi masse god italiensk vin som vil sette en ekstra spiss når du skal velge en romantisk restaurant i Oslo.

Nyt vår fantastiske uteservering

På sommerstid kan du i tillegg nyte en stor og innbydende uteservering. Her kan du sette deg ned med en du er glad, dele en flaske vin og kose dere med gode samtaler langt ut i de sene kveldstimer. Uteserveringen har utsikt over Fridtjof Nansens Plass og rådhuset og er ideelt sted for å nyte det yrende bylivet en varm sommerdag.

Prima Fila er en romantisk restaurant i Oslo som gir deg en opplevelse utenom det vanlige, sommer som vinter.

I tillegg til god mat, er vi opptatt av å tilby våre kunder en lun og autentisk atmosfære som dere vil huske i lang tid fremover. Vår betjening vil sørge for at kvelden lever opp til forventningene og at dere får en hyggelig og romantisk opplevelse.

Bestill bord i dag

Kontakt oss gjerne på telefon, kom innom eller kontakt oss gjennom vårt enkle kontaktskjema for bordbestilling. Vi ser fram til å se deg på Prima Fila Ristorante, den hyggelige og romantiske restauranten i Oslo sentrum.

Navn *
Navn