Primafila_02_jmn2009 (1).jpg
Restaurant-Oslo-Sentrum.jpg
matthieu-joannon-294645-unsplash.jpg

Restaurant Oslo sentrum

Hos Prima Fila får du ekte, italiensk mat - slik du sjelden finner utenfor Italias landegrenser.

Italiensk mat på beste vis

Det italienske kjøkken har utviklet seg gjennom flere århundrer med sosiale og politiske endringer. Faktisk har italiensk mat røtter helt tilbake til 300-tallet f.vt. Samtidig ble ikke sentrale råvarer i det italienske kjøkkenet som potet, tomat, paprika og mais introdusert i storskala før på 1700-tallet.

Noe av det som kjennetegner italiensk mat kanskje mest, er det enorme mangfoldet og de lokale variasjonene. Hver region har utviklet sin variant av samme rett - noe som særlig gjelder pasta og pizza. Italiensk mat er også kjent for sin enkelhet, og hver rett har sjelden mer enn 4-8 ingredienser. Andre naturlige og selvsagte tilskudd innen italiensk mat er vin og kaffe.

I dag har italiensk mat spredt seg til resten av verden. Det har ført til at de andre nasjonene har laget egne varianter igjen av kjente retter som spaghetti Carbonara, spaghetti Bolognese og pizza mozzarella. Hos Prima Fila har vi tatt vare på de italienske tradisjonene. Vi er en restaurant i Oslo sentrum som gir deg samme gode smak du kun finner i Italia.

Ekte italienske råvarer

Italiensk mat er kjent for sine gode råvarer og autentiske smak, noe av grunnen til at det italienske kjøkkenet har fått såpass stor innpass hos nordmenn og ellers i verden. Vår restaurant i Oslo sentrum ønsker å etterfølge dette. Derfor streber vi etter å opprettholde den gode kvaliteten på maten og servicen, slik at du skal få en kulinarisk opplevelse du sjeldent finner utenfor Italias grenser.

På det italienske kjøkkenet står råvarene i fokus, og ikke minst riktig utnyttelse av dem for å få frem den perfekte smakssammensetningen. Og du finner ikke lavere fokus på råvarer i vår restaurant i Oslo sentrum. Kvalitet er nøkkelen til suksess, og vi vil at gjestene våre skal få det aller beste. Hos oss får du alt fra ekte italiensk pizza til smaksrike pastaretter.

Opplev italiensk kultur i Oslo sentrum

Mat er en viktig del av den italienske kulturen. Den fører mennesker sammen rundt bordet, men er også med på å skille landets innbyggere fra hverandre. Italiensk mat er mangfoldig og hver rett har sin historie. På vår restaurant i Oslo er dette gjenspeilet i menyen, med tradisjonelle og klassiske retter fra alle kriker i landet.

En meny for enhver smak

På menyen finner du både varme og kalde retter, så vår restaurant i Oslo sentrum er et perfekt stoppested enten du skal spise lunsj eller middag. Vi har også en egen barnemeny med klassikere som pizza og spaghetti alla Bolognese for de minste. Hos oss kan alle finne noe de liker, uavhengig av alder og gane.

Vi har også vegetariske alternativer. Her kan du ta en titt på vår smakfulle meny.

Familievennlig restaurant

Vår restaurant i Oslo sentrum er perfekt når du vil nyte et ekstra godt måltid i det gode selskap av familien. I Italia finnes det ikke noe mer viktig enn familien og et måltid som spises sammen handler vel så mye om kvalitetstid med sine kjære. Det er jo også det vi ønsker når vi tar med oss familien på restaurant.

Her kan dere nyte en rolig atmosfære, hvor alle dagligdagse ting for en gangs skyld ikke skal forstyrre tiden man tilbringer sammen. Ta turen innom vår restaurant i Oslo sentrum og sett av god tid til å smake på maten, engasjer deg i samtalen og nyt livet.

Italiensk restaurant i hjerte av Oslo sentrum

Våre flinke ansatte sørger for å gi deg en opplevelse du sent vil glemme når du besøker vår restaurant i Oslo sentrum. De hjelper deg med å sette sammen en helhetlig meny, eller plukke ut en vin som passer perfekt til de rettene dere velger. Betjeningen kjenner det italienske kjøkkenet godt og sitter på gode tips når du ønsker å teste ut nye spennende italienske smaker.

Prima Fila restaurant i Oslo sentrum ligger med kort gangavstand til alle fasiliteter i indre by. Enten du er på handletur i Karl Johan, nyter en forestilling på Nationaltheatret eller tusler langs Rådhusbryggen, er vi rett i nærheten for å gi deg en deilig matopplevelse i varme og hyggelige omgivelser.

Stor og solrik uteservering

Om sommeren har vår restaurant i Oslo sentrum en stor og innbydende uteservering med utsikt over Fridtjof Nansens Plass og rådhuset, noe som gjør det til et ideelt sted å sitte ned med en god matbit og se på bylivet i solskinnet. Uteserveringen har plass til 200 personer og er en populær destinasjon for matglade sjeler som ønsker å nyte en formiddag i den varme sommersola.

Bestill bord i dag

Kontakt oss gjerne på telefon eller gjennom vårt enkle kontaktskjema for bordbestilling. Vi ser frem til å se deg på Prima Fila Ristorante, en hyggelig og sjarmerende italiensk restaurant i Oslo sentrum.

Navn *
Navn