pizzarestaurant.jpeg
brenan-greene-229562-unsplash.jpg
matthieu-joannon-294645-unsplash.jpg

Pizzarestaurant

Hva med å nyte ekte, italiensk pizza på en av Oslos beste pizzarestauranter? Prima Fila bruker kun de beste råvarene, noe som gir deg en smaksopplevelse helt utenom det vanlige.

Pizza hos Prima Fila

Pizzarestauranten Prima Fila lager pizza, på ekte italiensk vis. Alle våre pizzaer stekes i stenovn, bedre enn det blir det ikke.

Italiensk mat på sitt beste

Hos Prima Fila står fokus på kvalitet svært høyt. Vi er stolte av å være en pizzarestaurant som tilbyr mat laget på italiensk vis. Italia er kjent for sine retter over hele verden, og har også vært med å påvirke matkulturer utenfor sine egne landegrenser. Et av kjennetegnene til italiensk mat er at rettene er svært enkle og laget med relativt få ingredienser. Til gjengjeld handler alt om gode råvarer. Derfor bruker vår pizzarestaurant Prima Fila alltid de beste råvarene østlandet har å by på.

Vårt ønske er at du skal kunne sitte på vår pizzarestaurant i hjertet av Oslo og føle at du sitter på en liten taverna i Roma. Nyt ekte, italiensk pizza i hjertet av Oslo!

Våre pizzaer

Liker du å utforske nye smaker, eller holder du deg til den klassiske varianten med ost? Uansett hva du foretrekker har vi noe for deg på vår pizzarestaurant Prima Fila.

Vegetariana

Lyst på vegetar? Vår vegetarpizza er toppet med ferske grønsaker. Pizzaen kommer uten kjøtt, men med masse smak.

Tony Soprano

Denne pizzaen byr på en smakseksplosjon. Pizzaen er toppet med champignon, biff, løk og chillipepper - en kombinasjon det er vanskelig å ikke like.

Margherita

Perfekt stekt pizzabunn, toppet med mozzarella og fersk basilikum. Det enkle er ofte det beste.

Lyst på noe annet enn pizza?

Prima Fila har en variert meny med masse god mat. Vi tilbyr blant annet fisk, pasta, salat, kjøtt og mye mer. Vi har også en egen barnemeny, slik at det skal være så enkelt som mulig å ta med barna ut på restaurant.

Allergi?

Har du noen allergier? Alle våre pizzaer kan lages med glutenfri bunn. Vi tilbyr også glutenfrie pastaretter. Ta gjerne kontakt med oss på forhånd så kan vi tilrettelegge måltidet så godt vi kan, slik at du kan nyte italiensk mat hos oss.

Selskap hos Prima Fila

Hva med å arrangere julebord hos oss, eller kanskje familieselskapet? Våre lokaler er store og har plass til over 100 gjester. Prima Fila er med andre ord det perfekte stedet å holde både små og store selskaper. Vi hjelper deg med å planlegge et selskap tilpasset dine behov. Vi kan planlegge menyen på forhånd slik at alle får maten samtidig, og vi tar selvfølgelig også hensyn til allergier.

Våre forhåndsbestemte selskapsmenyer består av av forrett, hovedrett og dessert. Alt er nøye gjennomtenkt, slik at smaksopplevelsen blir utenom det vanlige. Vi serverer også lokale italienske viner som passer perfekt til måltidet.

Uteservering

I de varmere månedene kan du nyte god mat ute. Pizzarestauranten Prima Fila ligger midt i Oslo sentrum, ved Rådhuset. Fra vår uteservering kan du nyte alt som står på menyen vår, og dersom det er ønskelig kan selskap også holdes ute. Nyt solnedgangen med et glass vin og en god pizza, lukk øynene og drøm deg bort til Roma.

Oslo sentrum

Pizzarestauranten Prima Fila ligger svært sentralt i hjertet av Oslo. Våre lokaler ligger ved Rådhuset, som er kun noen få minutter fra t-banen på Nationaltheateret og ca. en 15 minutters gåtur fra Oslo S. Å benytte kollektivtransport til og fra oss er superenkelt - du kan ta buss, tog, trikk og t-bane.

Bestille bord

Du kan bestille bord via nettsiden vår. Dersom du ønsker å holde et selskap hos Prima Fila er det bare å kontakte oss, så kan vi sammen starte planleggingen av en vellykket kveld. Vi ser fram til å høre fra deg.


Navn *
Navn