pizza.jpg
Pizza Oslo.jpg
thomas-martinsen-77457-unsplash.jpg

Pizza Restaurant Oslo

Prima Fila er en italiensk perle i hjertet av Oslo. Vi serverer smakfulle spesialiteter fra hele Italia og er et perfekt valg for deg som ser etter en pizza restaurant i Oslo.

Opplev en kulinarisk reise gjennom Italia

"Italia fra topp til tå. Hos Prima Fila kan du spise og drikke deg gjennom Italias 20 regioner". Dette skrev Magasinet i Dagbladet om vår hyggelige pizza restaurant i Oslo. Vi er selvfølgelig veldig glade for alle flotte kommentarer, men det er våre gjester som står høyest i vårt fokus.

Vårt mål er å levere den beste maten til våre gjester, og særlig vår deilige italienske pizza.

Italiensk mat er karakterisert ved sin enkelhet - ofte har en rett bare 4-8 ingredienser. For at du skal oppleve førsteklasses italiensk kokkekunst, er våre råvarer nøye útvalgt og importert fra Italia. Også vin er en viktig del av det italienske kjøkkenet. Derfor har vi en rik vinmeny, slik at at du kan nyte et komplett måltid. Spør gjerne vår flinke betjening for gode tips til den perfekte vinen til din rett.

Les også: Pasta Oslo

Deilig mat av topp kvalitet

Leter du etter en pizza restaurant i Oslo sentrum utenom det vanlige, er Prima Fila midt i blinken. Vi har en rik pizza meny, med regionale spesialiteter fra hele Italia. Velg mellom alt fra klassikerne Margherita og Diavola til våre egne varianter som Tony Soprano og Pizza alle Prima Fila. Ta en titt på vår meny for å se hele utvalget hos vår pizza restaurant i Oslo sentrum.

Vi streber etter å opprettholde den gode kvaliteten på både maten og servicen, slik at du kan få en kulinarisk opplevelse du sjeldent finner utenfor Italia, på vår pizza restaurant i Oslo. Kvalitet er nøkkelen til suksess, og vi vil at gjestene våre skal få det aller beste av råvarer og service når de kommer til vår pizza restaurant i Oslo.

Mat på deling

Prima Fila har den beste pizza i hele Oslo - det er vi helt overbevist om! Er dere flere som skal spise sammen, er det hyggelig å bestille flere forskjellige typer pizzaer og dele. På den måten kan dere finne spennende smaker som dere kanskje ikke hadde prøvd før. Den italienske pizzaen egner seg perfekt for å deles, og setter en hyggelig, sosial ramme rundt måltidet.

En italiensk perle midt i sentrum

Prima Fila restaurant i Oslo ligger i kort gangavstand til alle fasiliteter i indre by. Enten du er på handletur i Karl Johan, nyter en forestilling på Nationaltheatret, eller tusler langs Rådhusbryggen, er vi rett i nærheten for å gi deg en deilig matopplevelse i varme og hyggelige omgivelser.

Prima Fila egner seg både for familieselskap, vennelag, stevnemøte og firmafester.

Vi har plass til over 100 gjester i restauranten, og kapasitet til å ta imot store selskaper. Dersom dere er mange, kan vi for eksempel bli enige om en forhåndsbestemt meny slik at dere får maten servert raskere. Vi kan også dekke til langbord og ordne med bordoppsatser på forespørsel.

Les mer: Jubileum

Pizza restaurant Oslo

Vår pizza restaurant i Oslo sentrum har stor uteservering med utsikt utover Fridtjof Nansens Plass og rådhuset, noe som gjør det til et ideelt sted å sitte ned med en god pizza og se på bylivet i solskinnet.

Kombiner er smakfullt måltid hos oss, med en avslappende og forfriskende spasertur langs Aker Brygge eller spis en bedre middag på vår pizza restaurant i Oslo før du beveger deg videre til en forestilling på Latter eller Nationaltheatret. Mulighetene er mange!

Book et privat rom

Er dere derimot en mindre gruppe, kan det være en god idé å booke Chambre Separee. Dette er en privat avdeling i vår pizza restaurant i Oslo, som egner seg godt for selskaper på mellom 10 og 17 personer. Her kan man helt uforstyrret prate sammen og holde taler.

Allergivennlige alternativer

Har noen av gjestene dine allergier? Ikke noe problem! Vi tilpasser varianter av rettene på menyen, og legger til rette for at alle skal kunne delta på festlighetene og nyte god mat i vår pizza restaurant i Oslo. Gi oss beskjed på forhånd om hvilke allergier noen eventuelt måtte ha, så kan vi finne alternative løsninger.

Kontakt oss i dag!

Kontakt oss gjerne på telefon eller gjennom vårt enkle kontaktskjema for bordbestilling. Vi ser fram til å se deg på Prima Fila Ristorante, den sjarmerende pizza restauranten i Oslo sentrum.

Navn *
Navn