brenan-greene-229562-unsplash.jpg
anda-ambrosini-36101-unsplash.jpg
rawpixel-800834-unsplash.jpg

Pizza Oslo Sentrum

Spis ekte italiensk pizza i Oslo sentrum! Prima Fila serverer italiensk mat laget på den tradisjonelle måten med de beste råvarene.

Råvarer

For oss i Prima Fila er det viktig at maten vår kun inneholder de beste råvarene. Ifølge italienske tradisjoner er innholdet i rettene svært viktig, nettopp fordi det italienske kjøkken er kjent for enkle, velsmakende retter med svært gode råvarer. Vi serverer pizza i Oslo sentrum som er laget av kun de beste ingrediensene og de beste kokkene, slik at du kan nyte god mat og en romantisk atmosfære uten å måtte reise langt.

Kom innom oss i dag for en fantastisk matopplevelse som gir deg følelsen av at du sitter på en restaurant i varme og solfylte Roma.

Italiensk mat

Som nevnt ovenfor er råvarer en stor del av det italienske kjøkkenet, og har vært med å påvirke matkultur i resten av verden i mange 100 år. Italiensk mat er også kjent for sine mange lokale variasjoner. Matkulturen kommer av landets historie og geografiske betingelser. Dette har resultert i et mangfoldig italiensk kjøkken, hvor hver region har sin kjente spesialitet.

For oss er tomat noe av det som er hovedelementet i mat fra dette landet, men tomat ble ikke en del av rettene i Italia før på 1700- tallet. Siden den gang har tomat blitt en del av alle rettene vi elsker, som for eksempel pizza, lasagne og diverse pastaretter. I tillegg er ost og vin en stor del av matkulturen i landet, da de blant annet bruker parmesan til mange retter. Landet er også kjent for sine gode viner.

Hos Prima Fila kan du spise velsmakende, tradisjonell italiensk mat, med god vin,. Spør oss gjerne om anbefalinger til hvilken vin som passer best til maten.

Våre pizzaer

Vi serverer en mengde forskjellige typer pizza i Oslo sentrum, derfor er vi nesten helt sikker på at du finner noe som faller i smak uansett om du liker klassisk margherita eller om du liker å utforske nye smaker og varianter.

Hva med å teste:

Corado: Tomatsaus, mozzarella, parmaskinke, ruccola, parmesanflak og extra virgin olivenolje.

Tony Soprano: Mozzarella, tomatsaus, champignon, strimlet biff, løk og chilipepper.

Diavola: Tomatsaus, mozzarella, italiensk salami og løk

Uteservering

Om sommeren kan du nyte vår uteservering i Oslo sentrum. Vi serverer pizza og alt annet på menyen utendørs dersom du ønsker å nyte maten med utsikt over rådhuset og solnedgangen.

Lunsj

Om du ønsker en litt sen lunsj kan du nyte pizza i Oslo sentrum hos oss fra klokken 13.00. Ta med kollegaer på lunsj hos Prima Fila for en pause fra arbeidsdagen.

Selskap hos Prima Fila

Det er ikke bare middag og lunsj du kan ha hos oss. Hva med å legge julebordet til Prima Fila? Eller kanskje bursdagsselskap? Med et lokale som rommer over 100 sitteplasser er det lite som setter grenser for hva man kan gjøre.

Hos oss vil vi legge til rette slik at du får det slik du ønsker med bursdagsfeiring, julebord eller andre typer selskap. Vi kan bli enige om en forhåndsbestemt meny slik at dere kan få maten så fort som mulig. Fra menyen vår kan du velge mellom pasta, pizza, fisk og kjøtt, vi har også en mengde forskjellige forretter og ikke minst desserter. Ha ditt neste selskap hos Prima Fila for er italiensk smaksopplevelse.

Oslo Sentrum

Vi holder til på Fritjof Nansensplass 5, rett ved rådhuset. Restauranten vår har en autentisk og romantisk atmosfære som passer perfekt til en pause fra en stressende hverdag. Restauranten ligger kun noen få minutter fra t-banen på nationaltheatret og ca 20 min fra Oslo S. Prima Fila er et flott sted å ta med familie, kjæresten, venner, eller kollegaer fra jobben.

Ser du etter et sted som serverer pizza i Oslo sentrum? Kom innom vår restaurant eller reserver bord i dag.Navn *
Navn