thomas-martinsen-77457-unsplash.jpg
lavi-perchik-724455-unsplash.jpg

Pastarestaurant Oslo

"Italia fra topp til tå. Hos Prima Fila kan du spise og drikke deg gjennom Italias 20 regioner". Dette skrev Magasinet i Dagbladet om vår hyggelige italienske pastarestaurant i Oslo.

Vi er selvfølgelig veldig glade for alle flotte kommentarer, men det er våre gjester som står høyest i vårt fokus. Så vårt mål er å levere den beste maten til våre gjester, og særlig vår deilige italienske pizza og nydelige pasta, kokt til perfeksjon.

Reis gjennom Italias 20 regioner

Som Magasinet skrev, kan du spise deg gjennom italias 20 regioner, og det betyr et stort og variert utvalg av pastasorter og retter. På vår pastarestaurant i Oslo kan du få alt fra Tagliatelle, Penne, Ravioli til den klassiske Spaghetti og mange fler spennende varianter.

Vi lover deilige og friske råvarer, satt sammen til en nydelig italiensk smaksopplevelse for deg. Glutenfrie alternativer finnes også på var pastarestaurant i Oslo.

Vi streber alltid etter å opprettholde den gode kvaliteten på både maten og servicen, slik at du kan få en kulinarisk opplevelse du sjeldent finner utenfor Italia, på vår pastarestaurant i Oslo. Kvalitet er nøkkelen til suksess, og vi vil at gjestene våre skal få det aller beste av råvarer og service når de kommer til vår italienske pastarestaurant i Oslo.

Kort gangavstand til alle byens attraksjoner

Prima Fila pastarestaurant i Oslo ligger i kort gangavstand til alle fasiliteter i indre by. Enten du er på handletur i Karl Johan, nyter en forestilling på Nationaltheatret, eller tusler langs Aker Brygge, er vi rett i nærheten for å gi deg en deilig matopplevelse i varme og hyggelige omgivelser.

Vår pastarestaurant i Oslo sentrum har stor uteservering med utsikt utover Fridtjof Nansens Plass og rådhuset, noe som gjør det til et ideelt sted å sitte ned med en god pastarett og se på bylivet i solskinnet.

Kom innom eller kontakt oss i dag

Kontakt oss gjerne på telefon eller gjennom vårt enkle kontaktskjema for bordbestilling. Vi ser fram til å se deg på Prima Fila Ristorante, den sjarmerende pastarestauranten i Oslo sentrum.

Navn *
Navn