deva-darshan-559572-unsplash.jpg
mozzarella-1575066_1920.jpg
anda-ambrosini-36101-unsplash.jpg

Pastarestaurant

Er du på jakt etter en pastarestaurant som tilbyr autentisk italiensk mat? Da trenger du ikke lete mer! Prima Fila er en flott, italiensk restaurant som ligger sentralt i Oslo.

Gode råvarer

For å kunne lage italiensk mat av ypperste kvalitet, er råvarene svært viktig. Derfor setter vi dette høyt hos oss i Prima Fila. Vi vet at det skal mer til enn flinke kokker for å lage god mat, og vi vil alltid sørge for at maten vår lages av de beste råvarene - dette er jo tross alt det italiensk mat er kjent for.

Prima Fila serverer mat som gir deg følelsen av å være i Italia.

Pasta

Vi er stolte av å være en pastarestaurant som lager smakfull mat av de beste råvarene. Pasta er en av de rettene som kjennetegner Italia, og selv om en del vil se på retten som enkel, er det mange steg som skal til for å lage ordentlig god pasta. Når vi lager pasta, er det alt fra konsistens og smak til mengde og utseendet som blir tatt i betraktning. God mat handler om å gi personen som spiser en eksplosjon av smaker som bringer frem det beste i hverandre. Slik lager man en sammenhengende smaksopplevelse.

Pizza

I tillegg til å være en pastarestaurant, serverer vi også italiensk pizza stekt i steinovn og laget med de beste råvarene Østlandet har å by på. Pizzaen som vi kjenner til stammer fra Napoli, i dag kan du fortsatt få noen av verdens beste italienske pizzavarianter fra denne byen.

Italiensk mat

“Italia fra topp til tå. Hos Prima Fila kan du spise og drikke deg gjennom Italias 20 regioner”, sier dagbladet. Det italienske kjøkken har i mange 100 år vært med på å påvirke mat i hele verden, og vi ønsker å spre dette videre til Norge. Det var så sent som på 1700-tallet at landet tok til seg ingredienser som blant annet tomater. Tomater er i dag et av de største kjennetegnene på italiensk mat, fordi råvaren brukes i pasta, lasagne og ikke minst pizza, som er tre av de rettene landet er mest kjent for. Ost og vin er også en stor del av matkulturen i landet, og hos Prima Fila kan du finne gode, lokale viner fra store deler av Italia. Vi hjelper deg også gjerne med å finne den vinen som passer best til måltidet.

Uteservering

Hva med å nyte lange sommerkvelder med italiensk mat fra vår pastarestaurant? Om sommeren tilbyr vi uteservering med utsikt ut over rådhuset. Prima Fila er det perfekte stedet å ta med sin kjære, venner og familie. Hos oss finner alle noe de liker, og vi har egne retter tilpasset til barn.

Lunsj

På vår pastarestaurant i Oslo tilbyr vi også gode retter som passer perfekt til en litt sen lunsj. Nyt flotte retter med kollegaer for å få et lite avbrekk i en travel hverdag. Vår lune og rolige atmosfære gir deg muligheten til å nyte god mat mens du kan slappe litt av.

Hvor finner du oss?

Prima Fila har en fantastisk plassering midt i Oslo sentrum, restauranten ligger ved Rådhuset. Det er kort vei til busstopp, trikkestopp og t-bane, det er også bare en 15 minutter lang gåtur fra Oslo S.Navn *
Navn