deva-darshan-559572-unsplash.jpg
JMN_1612.jpg

Pasta Oslo

Prima Fila Ristorante er en italiensk restaurant i hjertet av Oslo som serverer pasta, pizza, fisk og kjøtt på ekte italiensk vis. Bli med på en kulinarisk reise gjennom Italias regioner!

Ingen anledning er for stor eller liten

Vår hyggelige restaurant ligger på Fridtjof Nansens plass midt i Oslo sentrum, med kort gangavstand til Aker Brygge, Karl Johan og Nationaltheatret. Det er enkelt å ta seg til og fra oss, enten du tar taxi, offentlig transport eller foretrekker å gå. Våre lokaler rommer over 100 sitteplasser, og vi har god plass til selskap.

Vi dekker til langbord og ordner med kreative bordoppsatser på forespørsel. Om sommeren er uteserveringen åpen, med god plass til både lunsjgjester og større selskaper.

Julebord utenom det vanlige

Prima Fila er det ideelle stedet for julebord i Oslo. Med deilig, italiensk mat på menyen vil et julebord hos oss skille seg ut fra det tradisjonelle norske. For større arrangementer og julebord har vi sammensatte menyer som er spesielt utviklet med tanke på store selskaper.

Om dere er mange kan dere leie hele restauranten, men vi kan også dele opp lokalene i avdelinger tilpasset ditt antall gjester. La god mat og vin fra Italias regioner sette rammen for ditt neste selskap! Hos oss finner du en matopplevelse og atmosfære som vil gjøre ditt neste arrangement til en minneverdig opplevelse.

Romantisk kveld for to

Eller er du ute etter en romantisk restaurant i Oslo? Hos Prima Fila finner du en lun og intim atmosfære som passer perfekt hvis du vil overraske kjæresten med en god opplevelse. Vi har både varme og kalde retter på menyen, og et imponerende vinkart. Ta med din kjære på en romantisk date til Italia i vår restaurant.

Pasta Oslo

Hos Prima Fila finner du kun råvarer av ypperste kvalitet importert fra Italia. Hvis du er ute etter en pastarestaurant i Oslo bør du derfor ta en tur til oss. Vi har et stort og variert utvalg av forskjellige pastasorter og -retter, slik at alle og enhver kan finne noe de liker på menyen. Prøv for eksempel pasta med sjømat, sopp, oksefilet, kyllingbryst eller vegetar. For barn har vi ekte italiensk Pasta alla Bolognese.

Av forskjellige sorter pasta kan du blant annet velge mellom:

●      Spagetti

●      Tagliatelle

●      Penne

●      Ravioli

●      Lasagne

Vår meny er fullpakket med godbiter fra Italia. Foruten pasta finner du blant annet pizza, salat, kjøtt og fisk. På vinkartet har vi lokale viner fra hele Italia.

Vi hjelper deg gjerne med å finne gode viner som kompletterer maten perfekt. Kvalitet er nøkkelen til suksess, og derfor ønsker vi at alle gjester skal få det aller beste av råvarer og service i vår hyggelige restaurant. Hos oss kan du nyte en bedre middag i Oslo sentrum, med det beste av hva Italia har å by på.

Chambre Separee

Ønsker du å holde et privat selskap kan du booke Chambre Separee eksklusivt for deg og dine gjester. Dette er en lukket avdeling i restauranten, som egner seg godt for selskap på mellom 10 og 17 personer. Hvis du skal feire bursdag, julebord, vennelag, konfirmasjon eller noe helt annet er Chambre Separee perfekt!

Fordelen med et Chambre Separee er at dere får en privat avdeling med intim atmosfære. Du får plass til alle gjestene dine, og det er enkelt å holde en samtale med hver og en av dem.

Er du ute etter ekte italiensk pasta i Oslo, er det Prima Fila Ristorante du skal dra til. Ingen anledning er for stor eller liten for vår hyggelige restaurant. Vi står klare for å gjøre anledningen hyggelig og minneverdig, og bistår med stort og smått. Ta kontakt i dag hvis du trenger hjelp til å planlegge og organisere ditt neste arrangement.

Velkommen til en hyggelig italiensk aften med pasta av ypperste kvalitet i hjertet av Oslo!

Navn *
Navn