eaters-collective-132773-unsplash.jpg
jakub-kapusnak-296128-unsplash.jpg
rawpixel-800834-unsplash.jpg

Middag Oslo Sentrum

Prima Fila Ristorante er en koselig restaurant i Oslo sentrum. Hos oss kan du nyte en bedre middag i Oslo sentrum, omgitt av ekte italiensk atmosfære og matglede. 

Med sentral beliggenhet og gangavstand til Aker Brygge, Karl Johan og Nationaltheatret, er Prima Fila Ristorante det perfekte stedet å starte en kveld ute i Oslos bykjerne.

Middag med gode italienske råvarer

Vår spesialitet er gode italienske råvarer og en imøtekommende betjening. Vi mener kvalitet er nøkkelen til suksess, og vårt mål er å gi våre gjester det beste Italia har å by på. De fleste råvarer importeres fra Italia, dermed får våre gjester en mest mulig autentisk meny.

Bli med på en reise gjennom landets 20 regioner, og få en kulinarisk opplevelse du sjeldent finner utenfor Italias grenser.

I ekte italiensk tradisjon streber vi etter å opprettholde den gode kvaliteten på både mat og service. Vi vil derfor gjøre vårt beste for at deres middag i Oslo sentrum blir en behagelig og ikke minst smaksrik opplevelse. På menyen finner du et bredt utvalg av både varme og kalde retter, og vi kan love noe for enhver smak. Vi har også et spennende utvalg av importert vin og øl som gjør middagen komplett.

Les mer: Lunsj Oslo sentrum

Italiensk, god mat på beste vis

Italiensk mat er kjent for sine smakfulle og ytterst ærlige retter. Her er det råvarene som står i sentrum og får tale for seg - og det er nettopp dette som gjør at italiensk mat tar verden med storm. Råvarene er få og enkelt tilberedt, men byr likevel på en minneverdig smakseksplosjon for hver bit man spiser. Italiensk mat fungerer like godt til hverdags som til fest, og er derfor et ypperlig valg når du skal spise en bedre middag i Oslo sentrum. 

På vår restaurant i Oslo sentrum kan du nyte god mat og klassiske retter som: 

  • Pizza 

  • Lasagne

  • Tagliatelle alla Genovese

  • Spaghetti Bolognese

  • Spaghetti Carbonara

  • Cæsarsalat 

Det er ikke bare enkle og smakfulle råvarer som kjennetegner det italienske kjøkkenet. Italiensk matkultur er bred og variert, og samme rett har sine tradisjoner i de ulike geografiske områdene. Mange av forskjellene i de ulike regionene gjenspeiler også sine geografiske betingelser og historiske hendelser. Å smake seg gjennom Italias matkart er derfor som å begi seg ut på en reise gjennom Italias lange og spennende historie. 

Geografiske betingelser

Maten vi finner sør i Italia er kjent for sitt tydelige middelhavspreg. Her er råvarer og ingredienser som olivenolje, ansjos, kapers, oliven, hvitløk og chili særlig populært. Sør-Italia er også størst og best på klassisk tomatsaus, enten den er forbeholdt pasta, pizza eller andre hovedretter. 

I nord derimot er maten ofte sentrert rundt diverse meieriprodukter. Med ingredienser som ost, fløte og smør får maten gjerne en fyldigere og rundere smak. Selv om de ulike regionene har sine kjennetegn når det kommer til bruk av råvarer og tilberedelse av maten, varierer fortsatt enkelte retter stort fra familie til familie. 

Det er derfor i mange tilfeller vanskelig å avgjøre hva som faktisk er den autentiske eller originale retten. Til gjengjeld har den store tolkningen av klassiske retter gitt Italia et bredt smaksbilde - som mennesker over hele verden setter pris på. Vi har tatt med oss de store variasjonene i det italienske kjøkkenet hit til Prima Fila. Dermed kan du nyte en reise gjennom Italias 20 regioner når du spiser en middag i Oslo sentrum hos oss. 

Middag for hele familien i Oslo sentrum

En variert meny er ikke bare til fordel for deg som ønsker å smake deg gjennom Italias matkultur, det sikrer også at alle i reisefølget finner god mat som faller i smak. Hos Prima Fila har vi satt sammen en variert og smaksrik meny, passende for både store og små familiemedlemmer som skal nyte en middag i Oslo sentrum. 

En del av den italienske matkulturen er å nyte et god mat i godt selskap - og gjerne sammen med hele familien.

 Ettersom vi er en familiekjær restaurant ønsker vi også å være en barnevennlig restaurant, derfor har vi satt sammen en egen meny tilpasset unge ganer. Med andre ord - vår italienske restaurant passer like godt for hele familien, store som små. 

Perfekt utgangspunkt for en romantisk aften

Italiensk mat er ikke bare passende for et familiemåltid - det er også et ypperlig utgangspunkt for en amorøs aften. Et tur til Prima Fila er derfor den perfekte destinasjonen for en romantisk aften og middag i Oslo sentrum. 

Ta med deg din utkårede, og nyt et uforglemmelig måltid i lune og romantiske omgivelser. Vår hyggelige og imøtekommende betjening sørger for at deres besøk på vår restaurant blir en behagelig, smaksrik og ikke minst amorøs opplevelse dere sent vil glemme. Et variert vinkart sørger for å sette prikken over i-en på deres romantiske aften hos oss. 

Les mer: Pizza Oslo sentrum

Middag i Oslo sentrum med sentral beliggenhet

Restauranten har sentral beliggenhet, med kort gåavstand til både taxi og offentlig transport. Dette gjør Prima Fila Ristorante til det perfekte stedet for en middag i Oslo sentrum. Om sommeren utvider vi restauranten med en stor uteservering i Oslo sentrum, med utsikt over Fridtjof Nansens Plass og rådhuset. Ta med deg gode kollegaer eller venner ut på lunsj eller middag midt i sentrum av Oslo. 

Et steinkast unna restauranten finner du Aker Brygge og Tjuvholmen, som byr på yrende folkeliv og kulturopplevelser hele året. Hvorfor ikke kombinere en middag i Oslo sentrum på vår restaurant med en kveld på Latter eller en forestilling på Vika Kino. Like i nærheten finner du også Nationaltheatret og Karl Johan - med andre ord har du kort gangavstand til alt du trenger fra vår restaurant. 

Vi tar også bordbestilling

Frister det med italiensk mat på sitt beste når du skal ut å spise middag i Oslo sentrum? Kontakt oss gjerne på telefon eller gjennom vårt kontaktskjema for bordbestilling. Vi ser frem til å ha deg på Prima Fila Ristorante, og gi din middag i Oslo sentrum det lille ekstra. 

Vi gir deg god mat i verdensklasse!

Navn *
Navn