pablo-merchan-montes-772134-unsplash.jpg
Nyt en deilig italiensk lunch i Oslo.

Nyt en deilig italiensk lunch i Oslo.

Lunch Oslo

Det Italienske kjøkken er kjent over hele verden, og av god grunn. Italienerne har i alle år laget mat med færre ingredienser, men med smak ulik annen mat.

Det italienske kjøkken

Det italienske kjøkken stammer så langt tilbake som til 300 år før Kristus. De store forandringene skjedde ikke før oppdagelsen av «Den nye verdenen», eller med andre ord Amerika. Da begynte italienerne å eksperimentere med poteter, tomater, paprika og mais. Italienske kokker er de som har kunnet eksperimentere tidligst med disse ingrediensene og har derfor klart å lage noen av de mest smakfulle rettene i verdenen.

Italienerne har i mange år visst at kilden til god mat er ferske råvarer og enkle men smakfulle oppskrifter.

De komplementære elementene av friske råvarer og god kokkekunst har sammen gjort det italienske kjøkken til et av de mest anerkjente.

Smaksrike oster som hovedingrediens

Italienske oster er en av de viktigste ingrediensene i det italienske kjøkken, da de ofte bringer en helhet til alle matretter. I Italia lager de mye ost basert på kumelk. Disse tilberedes, modnes og serveres på en spesiell måte. De italienske ostene har forskjellig tekstur og smak, og varierer i fyldighet.

Mozarella er en av de mest kjente ostene da den hovedsakelig brukes på den verdensberømte retten pizza. Den har en mildere smak i forhold til de andre ostene i det italienske kjøkkenet. En annen kjent ost er Parmigiano Reggiano. Denne osten modnes i minst ett år for å utvikle gode saltkrystaller som gir osten en helt unik smak. Osten er kraftigere i smaken og komplimenterer særlig retten pasta bolognese godt.

Vi kan anbefale en passende italiensk vin for å gi retten prikken over i’en og ikke minst en god opplevelse.

Få smaken av Italia her i Oslo

En billett til Italia kan fort bli dyrt, men vi er her for å gi deg opplevelsen av Italia for en mye rimeligere pris. Våre lokaler ligger sentralt i Oslo og med utsikt over Rådhusplassen. På sommeren er det både koselig og romantisk å sitte ute i det deilige været med stearinlys og solnedgangen som lager et oransje teppe av skyer på himmelen. Maten er kun laget med ferske råvarer og ekte Italiensk ost.

Hos Prima Fila kan du få smake på retter basert på italienske og egenkomponerte oppskrifter. Nyt en god lunch i Oslo hos oss. Våre kokker byr på mat som gir deg en opplevelse av at du befinner deg i Italia.

Vår lunchmeny tar deg med til alle de forskjellige regionene i Italia, og bringer deg på en reise av forskjellige smaker. Prima Fila har en meny med en unik variasjon. På menyen har vi noe for de som ønsker å smake noe nytt, som vår salat Frutti di Mare, eller kanskje noe for de som liker ferske tomater og mozarella som vår Bruchetta Caprese con Prosciutto Crudo. Vi har også retter for de som liker klassisk italiensk mat, som vår Pasta Bolognese.

Alt er laget med ingredienser av høy kvalitet og servert i våre hyggelige lokaler i Oslo. Lukk øynene og forestill deg at du er i Italia.

Prima Fila - det perfekte stedet å spise lunch i Oslo

Skal du spise lunch i Oslo? Vi har stort fokus på å tilby hyggelige lokaler og god mat. Vår restaurant er perfekt for lunch i Oslo, og vi har mange besøkende hver eneste dag. Restauranten vår er et passende sted for firmafester, par som skal nyte god mat og koselig stemning, eller for folk som er interesserte i italiensk mat.

Bestill bord i dag for en hyggelig lunch i Oslo hos Prima Fila Ristorante!

Navn *
Navn