pablo-merchan-montes-772134-unsplash.jpg
Nyt en deilig italiensk lunch i Oslo.

Nyt en deilig italiensk lunch i Oslo.

Lunch Oslo

Det italienske kjøkken er kjent over hele verden, og av god grunn. Italienerne har i alle år laget mat med færre ingredienser, men med smak ulik annen mat. 

Det komplementære smakene av friske råvarer og god kokkekunst har sammen gjort det italienske kjøkken til et av de mest anerkjente. 

Hos Prima Fila kan du få smake på retter basert på italienske og egenkomponerte oppskrifter. Vi tilbyr Oslos beste lunch - det mener vi hvertfall selv! Våre kokker vil by på mat som gir deg en opplevelse av at du spiser mat i Italia.

Det italienske kjøkken

Det italienske kjøkken stammer så langt tilbake som til 300 år før Kristus. Store forandringer skjedde ikke før oppdagelsen av «Den nye verdenen» eller med andre ord, Amerika. Da begynte italienerne å eksperimentere med poteter, tomater, paprika og mais. De er et av kjøkkenene som har kunnet eksperimentere tidligst med disse ingrediensene og derfor klart å lage noen av de mest smakfulle rettene i verdenen. 

Italienerne har i mange år visst at kilden til god mat er ferske ingredienser og enkle men smakfulle oppskrifter. 

Vi kan også friste med brunch i Oslo. Vi disker opp med deilig italiensk mat og drikke, og alt du trenger å gjøre er å dukke opp! 

Italienske oster

Italienske oster er en av de viktigste delene av det italienske kjøkken, da de ofte bringer en helhet til alle matretter. I Italia lager de mye ost med kumelk. Disse tilberedes, modnes og serveres på en måte. De italienske ostene har forskjellig tekstur og smak, og varierer i fyldighet. 

Mozarella er en av de mest kjente ostene da den brukes som oftest på den verdensberømte retten Pizza. Den har en mildere smak i forhold til de andre ostene i det italienske kjøkkenet. 

En annen kjent ost er Parmigiano Reggiano. Denne osten modnes i minst ett år for å utvikle gode saltkrystaller som gir osten en helt unik smak. Denne osten er kraftigere og komplimenterer retten pasta bolognese godt. 

Vi kan anbefale en passende italiensk vin for å gi retten prikken over i’en og kunden en god matopplevelse.

Få smaken av Italia her i Oslo

En billett til Italia kan fort bli dyrt, men vi er her for å gi deg opplevelsen av Italia for en mye rimeligere pris. Våre lokaler ligger sentralt i Oslo sentrum med utsikt over Rådhusplassen. På sommeren er det både koselig og romantisk å sitte ute i det deilige været med stearinlys og solnedgangen som lager et oransje teppe av skyer på himmelen. 

Nyt et bedre måltid med råvarer importert fra Italia.

Vår lunchmeny tar deg med til alle de forskjellige regionene i Italia, og bringer deg på en reise av forskjellige smaker. Prima Fila har en meny med en unik variasjon. På menyen har vi noe for de som ønsker å smake noe nytt, som vår salat Frutti di Mare, eller kanskje noe for de som liker ferske tomater og mozarella som vår Bruchetta Caprese con Prosciutto Crudo, eller noe for de som liker det klassiske som vår Pasta Bolognese. 

Les mer: Lunsj Oslo sentrum

Alt er laget med ingredienser av høy kvalitet og servert i våre hyggelige lokaler i Oslo, men du kan lukke øynene og late som om du er i Italia.

Hvorfor Prima Fila er det perfekte stedet å spise Lunch i Oslo

Skal du spise lunch i Oslo?

Vi har stort fokus på å tilby hyggelige lokaler og god mat. Vår restaurant er perfekt for lunch i Oslo, og vi har mange besøkende hver eneste dag Restauranten vår brukes som både sted for firmaer å ha fest, par som skal ha god mat og koselig stemning, eller for folk som er interesserte i italiensk mat. 

Bruk bookingskjemaet under for å bestille en hyggelig lunch i Oslo hos Prima Fila Ristorante!

Navn *
Navn