lavi-perchik-724455-unsplash.jpg
thomas-martinsen-77457-unsplash.jpg

Koselig restaurant Oslo

Hos Prima Fila serverer vi mat av ypperste kvalitet for hele familien. Reserver bord i dag og sikre deg en smaksopplevelse helt utenom det vanlige.

Rolig atmosfære

Vi ønsker at et besøk hos vår koselig restaurant skal gi deg en god følelse og en mulighet til å senke skuldrene. Lokalet vårt er stort med flotte vinduer som slipper inn mye lys, det gjør at du slipper å føle deg innesperret. Våre ansatte er der for å gjøre besøket ditt så bra som mulig.

Italienske råvarer

Prima Fila er ikke bare et koselig spisested vi er også en av Oslos beste italienske restauranter, vi mener det er fordi vi fokuserer på råvarene, nettopp fordi det er en viktig del av italienske mattradisjoner. Rettene fra dette landet er kjent for å være relativt enkle, men til gjengjeld legges all vekten på de beste råvarene, ved å benytte gode råvarer sikrer man at maten smaker helt fantastisk, uten at det skal så mye til.

Italia har i mange hundre år vært med å påvirke matkulturer i hele verden, selv har de også blitt påvirket av antikkens Hellas og det jødiske kjøkken. Landet er også kjent for ost og vin noe vi serverer hos oss. Vi har lokale viner fra Italia, og ekte italienske oster.

Les mer “De 10 bud ved det italienske spisebordet

Selskap hos oss?

Det skal være enkelt å arrangere koselige selskaper, derfor har vi forhåndsbestemte menyer. Det eneste du trenger å gjøre er å ta kontakt med oss, si hvilken meny du ønsker og orientere oss om eventuelle allergier. Så enkelt er det å arrangere et selskap i vår koselige restaurant i Oslo.

Les mer “Familiejulebord Oslo

Uteservering

Nå som det blir lysere ute og været blir varmere er det perfekt å nyte maten ute i frisk luft. Prima Fila tilbyr uteservering i de varme månedene, ta med deg en du er glad i og spis italiensk mat med utsikt over rådhuset, koseligere enn det blir det ikke. Selskaper kan også arrangeres ute, bare gi oss beskjed om at dere ønsker å sitte ute så fikser vi det.

Hvor ligger vi?

Prima Fila har lokale i hjertet av Oslo, midt i mellom Karl Johan og Aker Brygge. Beliggenheten vår helt perfekt dersom du reiser med kollektivtransport, det er kort avstand til både tog, trikk, buss og T-bane.

Lunsj

Hvil beina etter en shoppingtur eller avslutt en forestilling på nationaltheatret med en nydelig lunsj hos oss. PÅ vår lunsjmeny finner du rette som pizza, pasta, salater og mye mer. Hva med å ta et glass vin til maten. Vi hjelper deg med å finne den vinen som virkelig gir deg følelsen av å sitte på en liten taverna i Roma.

Besøk oss

Lyst til å spise på vår koselige restaurant i Oslo? Reserver bord via kontaktskjemaet på nettsiden vår. Vi gleder oss til å se deg!Name *
Name