italian wine.jpg

Julemiddag Oslo

Er det på tide å planlegge årets julemiddag og julebord? Da kan vi anbefale vår italienske restaurant Prima Fila Ristorante. Her finner du et rikelig utvalg av autentiske italienske middagsretter og noe for enhver smak. 

Bestill årets julemiddag i Oslo nå. Restauranten ligger sentralt til midt i hjertet av Oslo, med kort adkomst fra T-bane, trikk eller tog.

Italiensk julemiddag

Ønsker du en uforglemmelig kveld, kan vi bistå deg med nettopp dette. Hos Prima Fila Ristorante har vi lune lokaler med en herlig atmosfære, og en meny med et bredt utvalg smaksrike retter. 

Vi har noe for alle, og tilbyr både deilig og autentisk italiensk mat og italiensk vin som passer til alle rettene. Hos oss vil du kunne nyte en herlig kveld med god stemning og hyggelig service.

Inviter gjestene dine til julemiddag i Oslo hos Prima Fila - vi sørger for at du får en trivelig kveld i godt selskap.

Middag i rolige omgivelser

Prima Fila Ristorante har en innholdsrik meny proppet med retter som lages på ferske råvarer. Her vil du finne deilige og smaksrike middagsretter, perfekte for en vellykket julemiddag. 

Ta med deg familien, kjæresten, venner eller kollegaene dine, og ta en pause midt i julestria i rolige og hyggelige omgivelser. Vi kan tilby god mat og drikke, hyggelig service, og et bredt utvalg med noe for enhver gane. 

Italiensk pizza

Ønsker du en utradisjonell julemiddag, kan du prøve deg på våre pizzaklassikere. Alle våre pizzaretter blir stekt i steinvovn for å gi deg den ekte italiensk smaken. 

Blant våre pizzaklassikere finner du:

  • Margherita

  • Tirolese

  • Diavola

  • Duomo

Og en rekke andre pizzavalg. Spør gjerne servitøren din om anbefalinger. 

Les mer: Pizza Oslo sentrum

Pastaretter

Ønsker du en italiensk julemiddag, kan vi anbefale en av våre deilige pastaretter. Alle våre pastaretter er baserte på ferske råvarer og rike sauser. 

Vi har middagsretter for hele juleselskapet, uansett smak.

I vår a la carte meny, vil du finne pastaretter som penne, tagliatelle, lasagne, spaghetti, glutenfri pasta og mye mer. Kombiner din favoritt med vegetar, biff, kylling eller italiensk skinke. 

Les mer: Pasta Oslo

Book julemiddag i Oslo idag 

Restauranten ligger kun noen få minutter fra T-banen ved Nationaltheatret og ca 15 min fra Oslo S. Vi holder til på Fritjof Nansensplass 5, rett ved Rådhuset. 

Restauranten vår har en herlig atmosfære som passer perfekt til deg som ønsker en smaksrik julemiddag i rolige omgivelser. 

Ta kontakt idag via kontaktskjemaet vårt eller kom innom restauranten idag.

Velkommen!