italiensk pizza.jpg

Julelunch Oslo

Ønsker du et hyggelig sted å spise julelunch i Oslo, kan vi anbefale vår italienske restaurant Prima Fila. 

Restauranten har en herlig atmosfære, et bredt utvalg i deilig italiensk mat, og befinner seg i hjertet av Oslo bysentrum med kort gange til og fra alle kollektivtilbud

Bestill bord eller kom innom restauranten idag!

Julestemning

Nyt den deilige julestemningen du finner i Oslo sentrum i desember ved å ta en pause fra hverdagen. Kom innom Prima Fila Ristorante for en herlig julelunch som inkluderer fantastisk mat og drikke i avslappende omgivelser. 

Har du planer om å ta jobben med ut for å spise sammen en siste gang før juleferien, har vi også plass til større selskap. Vi sørger for at julestemningen er på plass i våre lokaler, slik at du og dine kollegaer kan slappe av. 

Les mer: Julebord i Oslo

Ekte italiensk

Få et avbrekk fra den tradisjonelle julelunchen i Oslo og nyt deilig og italiensk mat. Menyen er proppet med autentiske italienske retter laget på ferske råvarer. Her vil du finne alle dine italienske favoritter pluss litt til. Vi har noe for enhver smak, og sørger alltid for at du får en god opplevelse i vår restaurant. 

Alle våre ferske råvarer kommer fra Italia og Norge. I noen av våre retter bruker vi utelukkende italienske råvarer for å kunne bevare den autentiske smaken. Alle våre pizzaer steikes selvfølgelig i steinovn, og alle våre sauser blir laget fra bunn.

Hos Prima Fila får du servert ekte italiensk mat!

Les mer: Lunsj Oslo sentrum

Menyen

Hos Prima Fila finner du kun det beste av italienske retter. Velg mellom kalde og varme forretter, pasta, pizza, salat, fisk, kjøtt, vegetar samt deilige desserter og en barnemeny som barna elsker. 

Nyt deilige pastaretter 

Velg mellom pastaretter som består av: 

  • Penne

  • Tagliatelle

  • Tortelloni

  • Lasagne

  • Spaghetti 

  • Glutenfri pasta

Rettene er sammensatte av smaksrike sauser og friske råvarer. Velg din favoritt med spekeskinke, kylling, biff eller vegetar. 

Ekte italiensk pizza

Vi har en bred pizzameny bestående av smakfulle pizzaretter stekt i steinovn. Velg våre ferdigkomponerte retter eller juster retten litt for å gjøre den til din egen. 

Vi har favoritter som:

  • Diavola

  • Margherita

  • Tirolese

  • Duomo

Og mange flere. 

Ta julelunchen i Oslo hos Prima Fila

Kom innom eller book bord idag. Du kan enkelt reserve bord via vårt kontaktskjema eller ta kontakt på telefon. Vi ser frem til å servere deg herlig italiensk mat i hjertet av Oslo sentrum!


Velkommen.