brenan-greene-229562-unsplash.jpg
caroline-hernandez-441444-unsplash.jpg

Julebord restaurant Oslo

Vår restaurant i Oslo egner seg ypperlig for julebord. Vi kan ta imot både store og små selskaper, og skreddersyr arrangementer etter dine ønsker.

Smaken av Italia til jul

Hvorfor ikke la smaken av Italia sette rammen for ditt julebord i Oslo? Med deilig, italiensk mat på menyen vil et julebord hos oss skille seg ut fra det tradisjonelle norske. Vi kan friste med pasta, pizza, fisk og kjøtt, rett fra det italienske kjøkken. Vi har varme og kalde forretter, og desserter inspirert av klassiske italienske retter. Bli med på en kulinarisk reise gjennom Italias regioner med julebord på vår restaurant i Oslo.

Husk å være tidlig ute med å bestille julebord på vår restaurant i Oslo.

Prima Fila er den ideelle restaurant for julebord i Oslo. Vår stemningsrike restaurant rommer over 100 sitteplasser, slik at vi kan ta imot både store og små selskaper. Det er mulig å leie hele restauranten, eller dele opp lokalet i avdelinger tilpasset ditt antall gjester. Vi kan dekke til langbord, og ordne med kreative bordoppsatser på forespørsel.

For større julebord har vi sammensatte menyer som er spesielt utviklet for å gi mange mennesker en italiensk smaksopplevelse samtidig. Ta kontakt med oss dersom du har spesielle behov, eller vil høre mer om hvordan vi gjør ditt julebord i Oslo til en helt spesiell aften for deg og dine kollegaer.

Bestill en opplevelse hos oss

Magasinet i Dagbladet skrev at du kan spise deg gjennom Italias 20 regioner på vår restaurant i Oslo. Menyen vår er fullpakket med italienske godbiter, slik at alle kan finne noe de liker hos oss. Vi streber alltid etter å opprettholde den gode kvaliteten på mat og service, slik at du kan få et julebord i vår restaurant i Oslo som du sent vil glemme.

Ønsker du en mer privat setting rundt julebordet kan Chambre Separee være aktuelt for deg. Dette er en lukket avdeling i restauranten som egner seg godt for selskap på mellom 10 og 17 personer. Det egner seg godt som julebord for mindre bedrifter. I Chambre Separee får dere en privat avdeling med intim atmosfære slik at det blir enkelt å holde taler, og det er enkelt å holde en samtale med hver og en av gjestene.  

Hvis du er ute etter en restaurant som tilbyr en annerledes opplevelse til ditt neste julebord, er Prima Fila et godt valg. Vi ser fram til å gi deg en hyggelig opplevelse hos Prima Fila Ristorante, den mest sjarmerende italienske restauranten i Oslo.

På menyen

Vi har tatt med oss italienernes forkjærlighet for gode råvarer og mattradisjon til Prima Fila. Hver region har sine egne råvarer som kjennetegner den, og egne tolkninger av nasjonale retter.

Italiensk mat har sterke innslag av kornprodukter og grønnsaker, mens kjøttprodukter utgjør en nokså liten del av matkonsumet. De geografiske forholdene i Italia ligger godt til rette for dyrking av mange kulturvekster. De eldste italiensk kulturvekstene er hvete, oliven, fiken, epler og druer. Tomater, mais, poteter og chili kom først i tidlig moderne tid fra Amerika.

Ekte, italiensk pizza

Opphavet til den klassiske italienske pizzaen stammer fra Napoli, hvor den kjevles ut med hendene og toppes med tomatsaus. I resten av Italia finnes det andre tradisjoner knyttet til pizzadeig og topping, og disse har spredd seg til resten av verden.

Hos Prima Fila har vi mange varianter av italiensk pizza på menyen, som stekes i steinovn på ekte italiensk vis.

Deilig pasta

Vi har selvfølgelig også mange varianter av italiensk pasta på menyen, slik at alle kan finne en rett de liker. Pastaen toppes med blant annet tomatsaus, sjømat, sopp, oksefilet eller kyllingbryst. De ulike pastasortene vi tilbyr er blant annet spagetti, tagliatelle, penne og glutenfri pasta.

Til dessert kan vi friste med italiensk iskrem, ostetallerken, sjokoladefondant, tiramisù og mange andre godbiter. Vi har selvfølgelig også både kalde og varme forretter med smaken av Italia.

Velkommen til et uforglemmelig julebord i vår restaurant i Oslo!

Navn *
Navn