welcome-home-490323-unsplash.jpg
anda-ambrosini-36101-unsplash.jpg

Julebord Oslo sentrum

Vær tidlig ute med å booke julebord i Oslo sentrum. Hos Prima Fila har vi bidratt til mange minneverdige julebord, og vi hjelper deg gjerne med å skreddersy ditt arrangement.

Julebord i Oslo sentrum på italiensk vis

Med deilig, italiensk mat på menyen vil et julebord hos oss skille seg ut fra det tradisjonelle norske. På vår restaurant i Oslo sentrum finner du en matopplevelse og atmosfære du sent vil glemme. La god mat og vin fra Italias regioner sette rammen for julebordet! Vi tar deg med på en kulinarisk reise gjennom Italias kjøkken, fullpakket med italienske godbiter og viner.

Prima Fila er det ideelle stedet for julebord i Oslo sentrum. Vår hyggelige restaurant rommer over 100 sitteplasser, slik at vi kan ta imot både store og små selskaper. Det er mulig å leie hele restauranten, eller dele opp lokalet i avdelinger tilpasset ditt antall gjester. Vi dekker til langbord og ordner med kreative bordoppsatser på forespørsel. For større selskaper har vi sammensatte menyer som er spesielt utviklet for å gi mange mennesker en italiensk smaksopplevelse.

Ta kontakt med oss dersom du har spesielle behov, eller vil høre mer om hvordan vi gjør ditt julebord i Oslo sentrum til en helt spesiell kveld.

Dette står på menyen

Prima Fila er en italiensk restaurant i Oslo, og på menyen kan du derfor forvente det beste fra Italia. Til middag og lunsj kan vi friste med pizza, pasta, fisk, kjøtt og salat.

Vi bruker ferske råvarer fra Norge og Italia. Pizzaen stekes i steinovn på ekte italiensk vis. Opphavet til den italienske pizzaen stammer fra Napoli, hvor pizza først og fremst spises som et mindre, raskt mellommåltid. Pizzadeigen i Napoli tilsettes et proteinrikt mel, salt, gjær og vann, og kjevles ut med hendene. Toppingen varierer, men i Napoli er det alltid tomatsaus nederst.

Vi har et stort utvalg av pasta på menyen, slik at alle kan finne noe de liker. Prøv for eksempel pasta med sjømat, sopp, oksefilet, kyllingbryst eller vegetar. Vi har også de klassiske Spaghetti Bolognese og Spaghetti Carbonara.

Bredt utvalg av pasta

Hos Prima Fila kan du velge mellom en rekke ulike pastasorter:

  • Spagetti

  • Tagliatelle

  • Penne

  • Ravioli

  • Tortellini

  • Glutenfri pasta

Til dessert kan vi friste med italiensk iskrem, ostetallerken, sjokoladefondant, tiramisù og mange andre godbiter. Vi har selvfølgelig også både kalde og varme forretter med smaken av Italia.

Råvarer fra Italia

Det italienske kjøkken har et stort mangfold av ingredienser og råvarer. Hver region har egne råvarer som kjennetegner den, og egne tolkninger av nasjonale retter.

Italiensk mat har sterke innslag av kornprodukter og grønnsaker, mens kjøttprodukter utgjør en nokså liten del av matkonsumet. De geografiske forholdene i Italia ligger godt til rette for dyrking av mange kulturvekster. De eldste italiensk kulturvekstene er hvete, oliven, fiken, epler og druer. Tomater, mais, poteter og chili kom først i tidlig moderne tid fra Amerika.

Den store forkjærligheten for gode råvarer og italiensk mattradisjon har vi tatt med oss hit til Prima Fila. Dermed kan du ekte italiensk pizza midt i Oslo sentrum.

En romantisk aften

Skal du arrangere et privat julebord i Oslo sentrum for to, er Prima Fila det perfekte sted. Vår restaurant er lun og romantisk, og det perfekte sted for en kulinarisk opplevelse for par. Med romantisk stemning, god mat og drikke og imøtekommende betjening, vil vi gjøre vårt beste for at dere skal få en romantisk aften. Hos oss kan du glede deg til en smaksrik og amorøs opplevelse i vår romantiske restaurant.

Familiejulebord hos Prima Fila

Prima Fila egner seg også for familiejulebord i Oslo sentrum. Det er enkel adkomst til både taxi og offentlig kommunikasjon fra vår restaurant, slik at det er enkelt å finne fram. Med lokasjon midt i Oslo sentrum har du kort gåavstand til Aker Brygge, Nationaltheatret og Karl Johans gate.

I den ellers så hektiske førjulstiden, er Prima Fila en behagelig avveksling.

Navn *
Navn