matthieu-joannon-294645-unsplash.jpg
Primafila_01_jmn2009 (1).jpg

Julebord Oslo

Prima Fila Ristorante er det perfekte lokalet for julebord i Oslo. Vi legger alt til rette for å gi deg og ditt selskap en uforglemmelig kveld, med det beste fra Italias kjøkken.  

Smaken av Italia

Med deilig, italiensk mat på menyen vil et julebord hos oss skille seg ut fra det tradisjonelle norske. Hos Prima Fila finner du en matopplevelse og en atmosfære som vil gjøre ditt neste julebord i Oslo til en minneverdig opplevelse.

Kvalitet er nøkkelen til suksess, og vi vil at våre gjester skal få det aller beste av råvarer og service i vår hyggelige restaurant.

Magasinet i Dagbladet skrev at du kan spise deg gjennom Italias 20 regioner på vår restaurant - la dette være rammen for ditt neste julebord i Oslo! Vi streber alltid etter å opprettholde den gode kvaliteten på mat og service, slik at du kan få et julebord med mat og drikke du sjeldent finner utenfor Italias grenser.

Les også: Familiejulebord Oslo

Årets julebord i Oslo

Vår meny er fullpakket med italienske godbiter. Her finner du blant annet pasta, salat, fisk, kjøtt og pizza. Med et stort utvalg i kalde og varme retter, kan alle finne noe de liker hos oss. Når vi arrangerer julebord i restauranten blir vi ofte enige om en forhåndsbestemt meny, slik at dere slipper å vente så lenge på maten. Vi kan også bli enige om vinmeny på forhånd.

Ta med dine venner og kolleger på julebord og en reise gjennom Italias 20 regioner. Med koselig stemning, god mat og drikke og hyggelig betjening, vil vi gjøre vårt beste for at dere skal få et fullkomment julebord i Oslo og et kick off for neste år utenom det vanlige.

Bestill en opplevelse hos oss

På Prima Fila Ristorante har vi god plass til selskap. Våre koselige og sentrale lokaler rommer over 100 sitteplasser. Her kan det dekkes til langbord, og det kan ordnes med kreative bordoppsatser. Vi har også uteservering om sommeren. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å planlegge og organisere ditt neste selskap eller julebord i Oslo.

Chambre Separee egner seg flott for selskaper på mellom 10 og 17 personer.

Med et eget lokale får dere en privat avdeling med intim atmosfære, noe som kan være en stor fordel dersom det skal holdes taler. Alle gjestene får plass, og det er enkelt å holde en samtale med hver og en av dem. Hvis du er ute etter en annerledes opplevelse til ditt julebord i Oslo, er du velkommen hos oss. Vi ser fram til å se deg på Prima Fila Ristorante, den mest sjarmerende italienske restauranten i Oslo sentrum.

Her finner du oss

Vår hyggelige restaurant ligger på Fridtjof Nansens plass midt i Oslo sentrum. Med denne fantastiske plasseringen har du kort gangavstand til Aker Brygge, Karl Johan og Nationaltheatret. Med enkel adkomst til taxi og offentlig transport, ligger alt til rette for at deres julebord i Oslo skal gå smidig og smertefritt.

Navn *
Navn