photo-1558138839-564cd77411a2.jpg
photo-1519671482749-fd09be7ccebf.jpg

Jubileumsfest

Har du en stor anledning som skal feires? Nyt den store dagen og hold jubileumsfesten hos Prima Fila. Vi tilbyr deilig mat til jubileumsfest på vår koselige restaurant i Oslo.

God mat og drikke

Det italienske kjøkkenet er et av de mest kjente i verden, og dette av god grunn. I det italienske kjøkkenet finnes det noe for enhver smak. Både for de som liker klassiske smaker og de som ønsker å eksperimentere. Vi har erfarne italienske kokker som lager flotte måltider til våre gjester. Sammen sikrer deg en fantastisk jubileumsfest.

Prima Fila tilbyr festlokaler når du trenger det. La oss ta oss av det meste av planleggingen, så kan du kose deg med venner og familie.

Chambre separee

For en mer intim jubileumsfest kan du leie et Chambre Separee. Dette er perfekt for en mer intim middag der dere kan være alene. Chambre separee er ideelt for selskaper opp til 12 personer. Med et eget rom er det lettere å holde taler for jubilanten.

Dersom det er ønskelig kan dere benytte dere av Prima Filas selskapmeny. Da kan du velge hvilken 3 retters meny du ønsker å nyte på din jubileumsfest. Du velger meny, vi fikser resten. Slik kan vi planlegge alt for dere, og maten er klar når dere ankommer.

Større selskaper

Prima Fila kan også ta imot større selskaper som en stor jubileumsfest. Restauranten vår har store lokaler og kan romme opp til 100 gjester. Om sommeren kan du også spise mat ute på vår uteservering. Her har du utsikt over Fridtjof Nansens plass og Rådhuset - perfekt for en jentekveld, familiebursdag eller andre selskaper.

Allergi

Når man arrangerer selskaper er det ofte noen som har allergier, som gluten, laktose osv. Vi ønsker ikke at det skal være noen begrensninger når dere spiser hos oss, det skal være lett å kose seg med italiensk mat hos Prima Fila. Si fra til oss om allergiene på forhånd, så finner vi løsninger og alternativer slik at alle på festen kan nyte maten vår.

På menyen

På menyen har vi deilig Italiensk mat. Våre kokker lager et fantastisk og smakfullt måltid som vil ta deg på en reise gjennom Italias regioner - perfekt for jubileumsfest. Vi har tre selskapsmenyer som består av forrett, hovedrett og dessert.

De tre rettene er satt sammen slik at de går hånd i hånd og komplimenterer hverandre. Vårt mål er at ekte italiensk mat skal være lett tilgjengelig, både til hverdags og jubileumsfest.

Vin til maten

Visste du at Italia er en av verdens største produsenter og eksportører av vin? Italia har et varierende klima som gir mulighet til produksjon av flere forskjellige druer. Dette gir vin av varierende aroma og sødme. I de kaldere regionene i nord finner vi viner med mer sødme, mens flotte tørre viner finner du i de sørlige regionene.

Vi har et vinkart som er perfekt med maten vi serverer. Hvis du er usikker på hvilken vin som passer til din rett, kan du spørre en av våre servitører hva de anbefaler til retten.

Kontakt oss

Bestill Prima Fila som lokale til din neste jubileumsfest, fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg for å planlegge.Name *
Name