Jubileum
Alle finner noe de liker på menyen hos Prima Fila!

Alle finner noe de liker på menyen hos Prima Fila!

Jubileum

Skal du feire jubileum? Prima Fila er det perfekte stedet når du skal samle nære og kjære til å feire viktige merkedager. Book et bord ved vår hyggelige restaurant i dag. 

Sentral beliggenhet i Oslo sentrum

Prima Fila er en italiensk restaurant med fantastisk plassering midt i hjertet av Oslo sentrum. Uansett om du kommer med taxi eller offentlig transport, eller foretrekker å bruke beina, er det enkelt å komme seg til oss. 

Om sommeren kan du sitte på vår hyggelige uteservering med utsikt over Fridtjof Nansens Plass, og ellers har vi nok av plass inne i restauranten. Våre lokaler rommer over 100 sitteplasser, og vi kan dekke til langbord og ordne med bordoppsatser på forespørsel. 

Les også: Jubileumsfest

Italiensk restaurant

Vi har blitt kalt en av Oslos beste restauranter, og det er vi utrolig stolte av! Hos oss får du servert de deiligste italienske matretter med råvarer av ypperste kvalitet importert fra Italia. Her kan du bestille klassiske italienske retter som pasta, pizza, salat, kjøtt og fisk. I tillegg til dette har vi italienske desserter, og et godt utvalg lokale viner fra hele Italia. 

Kvalitet er nøkkelen til suksess, og derfor ønsker vi at alle gjester skal få det aller beste av råvarer og service i vår hyggelige restaurant. Hos oss kan du nyte jubileum og andre spesielle anledninger med det beste av hva Italia har å by på. Prima Fila er den perfekte restauranten for å feire jubileum med nære og kjære. 

Chambre Separee - perfekt for jubileum

Ønsker du å holde et privat selskap kan du booke Chambre Separee eksklusivt for deg og dine gjester. Dette er en lukket avdeling i restauranten som egner seg godt for å arrangere jubileum og selskaper på 10 til 17 personer. Med et eget lokale får dere en privat avdeling med intim atmosfære, noe som kan være en stor fordel dersom det skal holdes taler. Alle gjestene får plass, og det er enkelt å holde en samtale med hver og en av dem. 

Les mer: Feire bryllupsdag

Service i fokus

Hos Prima Fila gjør vi vårt beste for å legge til rette for en aften etter deres ønsker. Skal du feire jubileum med mange gjester, kan vi for eksempel bli enige om en forhåndsbestemt meny slik at dere kan få maten raskere servert. Vi har svært god plass og kan derfor ta imot store selskaper.

Ikke vent - book et bord allerede i dag!

Skal du feire jubileum og er ute etter ekte, italiensk mat, er det Prima Fila du skal dra til. Ingen anledning er for stor eller liten for vår hyggelige restaurant. Vi står klare for å gjøre anledningen hyggelig og minneverdig, og bistår med stort og smått. 

Velkommen til en hyggelig italiensk aften med italiensk mat av ypperste kvalitet i hjertet av Oslo!

Navn *
Navn