lavi-perchik-724455-unsplash.jpg
photo-1517685645259-c6caddb7165d.jpg

Italiensk restaurant Oslo

Ser du etter den ultimate italienske opplevelsen i hjertet av Oslo? Da bør du teste ut Prima Fila. Vi er en italiensk restaurant i Oslo i nærheten av alle byens store begivenheter. 

Hos oss kan du unne deg deilige italienske retter og komplementere dem med en god italiensk vin servert av vårt hyggelige personell. Etter besøket vil du være en kort spasertur fra alle attraksjoner som for eksempel Aker Brygge.

En italiensk restaurant i Oslo med italiensk pizza 

Pizzaens historie startet i Italia, og ble solgt til fattigfolk på 1700-tallet, og den gangen var pizzaen kun et flatt brød. Etterhvert ble pålegget til dette flate brødet tatt et (pizza)stykke videre tilslutt fikk den det velkjente utseendet med tomatsaus og ost som hovedingredienser i toppingen.

Vi har et bredt utvalg av italienske retter ved vår italienske restaurant i Oslo, og ta gjerne en titt i menyen vår for å finne din favorittrett. 

Det er lite du kan få mer italiensk enn en stenovnsbakt pizza,og tar du turen innom Prima Fila vil du kunne få servert pizza som smaker som om du skulle ha vært i Italia mens befinner deg på en italiensk restaurant i Oslo. 

Romantisk italiensk restaurant i Oslo

Har du planer om å ta med din kjære ut på restaurant snart, kan du ta henne med til vår romantiske italienske restaurant i Oslo. Her kan vi by på romantisk stemning sammen med deilig italiensk mat og vin. Vi kan by på smaksopplevelser og en reise gjennom Italia. Hos oss vil du og din kjære kun bli servert det beste av ypperste kvalitet. 

Italiensk mat er kjent for fyldige smaker og råvarer av kvalitet, og dette er selvfølgelig også noe vi streber etter. Derfor er alle våre råvarer importert fra Italia slik at du skal få en unik smaksopplevelse. 

Ta deres neste date hos oss! Vi kan tilby god mat, hyggelig service, og lune lokaler.

Uteservering om sommeren

Ser du etter en hyggelig italiensk restaurant i Oslo med uteservering, er du hjertelig velkommen til å besøke Prima Fila. Ingenting er som å nyte god mat og drikke når sola henger høyt og kveldene blir lengre. Vi kan tilby god stemning, hyggelig personale, og en smak for alle og en hver ved vår uteservering.

Flott lunsjsted

Skal du nyte en god lunsj med venner eller kollegaer, har vi også gode middagsretter som fungerer perfekt som lunsjretter dersom du er litt sent ute med lunsjen. Ta en titt i vår lunsjmeny for å se om du finner retter som faller i smak!

Kom innom en av Oslos beste italienske restauranter

Vi er ikke redde for å kalle oss en av de beste italienske restaurantene i Oslo, da det er nettopp dette vi streber mot. Vi ønsker alltid å tilby våre gjester den beste servicen, smaksopplevelsen og vi ønsker alltid at du skal ha det hyggelig når du er hos oss. 

Kom innom Prima Fila idag for en unik smaksopplevelse! 

Navn *
Navn