rawpixel-754045-unsplash.jpg
matthieu-joannon-294645-unsplash.jpg
sara-dubler-769470-unsplash.jpg

Firmafest

Er du usikker på hvor du skal ha neste firmafest? Prima Fila er det perfekte stedet for deg som skal arrangere en hyggelig firmafest, årets julebord, bursdager eller andre spesielle anledninger.

Vi holder til sentralt i Oslo, og vi byr på fantastisk og autentisk italiensk mat som gir deg følelsen av å sitte på en lokal taverna i Roma.

Restaurant i Oslo sentrum

Prima Fila holder til ved Rådhuset, og her er det nydelig utsikt over Rådhuset og deler av Aker Brygge inkludert Oslofjorden. Våre lokaler er det ideelle stedet for en vellykket firmafest fordi vi holder til sentralt i Oslo. Det er derfor enkelt å komme seg hit uansett hvor i Oslo du befinner deg. Det finnes ulike alternativer til kollektivtransport i området rundt restauranten, og du kan ta trikk, t-bane, tog, buss eller taxi.

Service i fokus

Hos Prima Fila gjør vi alltid det vi kan for å legge til rette for et måltid etter deres ønsker. Dersom du skal arrangere en middag til mange gjester, kan vi for eksempel bli enige om en forhåndsbestemt meny slik at dere kan få maten raskere servert. Vi har svært god plass og kan derfor holde store selskaper. Dersom du er usikker på hva slags mat og drikke som passer best sammen hjelper vi selvfølgelig også til med dette.

Italiensk mat på beste vis

Vi ønsker at maten hos oss skal minne om kokkekunst i Italia og gamle italienske tradisjoner. Derfor bruker vi råvarer av høy kvalitet. Italia er nemlig kjent for sine enkle retter, der det er råvarene som utgjør den store forskjellen. Hos oss får du virkelig kjenne på smaken av Italia, og vi serverer blant annet klassiske italienske retter, men også noe litt annerledes for deg som ønsker å utforske litt.

Noe av det vi tilbyr er blant annet italienske retter basert på fisk, pasta, pizza, kjøtt og diverse salater. Vi har også lokale viner fra flere av Italias regioner, og vi hjelper deg med å finne den som passer best til maten. En annen stor del av det italienske kjøkken er ost og vin, og hos Prima Fila kan du nyte diverse oster både som forrett og dessert!

Les mer: Meny

Desserten er en viktig avlslutning på et deilig måltid, og også her har vi satset på gode råvarer og tradisjonelle retter. Avslutt middagen med en nydelig tiramisu, eller kanskje du er større fan av sjokoladefondant? Uansett er vi sikre på at du finner noe som faller i smak i vår dessertmeny.

Allergier?

Har noen av deltakerne på firmafesten allergier? Ikke noe problem! Vi kan lage tilpassede varianter av rettene, og legge til rette for at alle skal kunne delta på festen og nyte god mat og drikke. Gi beskjed til oss på forhånd om hvilke allergier noen eventuelt måtte ha, så kan vi finne alternative løsninger.

Uteservering

Dersom firmafesten skal holdes i vår/sommermånedene kan dere nyte maten ute. Nettopp fordi restauranten ligger litt i le er det perfekt å sitte ute på sene sommerkvelder og nyte italiensk mat og drikke av ypperste, italiensk kvalitet. Se på solnedgangen og drøm deg bort til Italia. Vi kan tilby uteservering i Oslo sentrum til både store og små tilsetninger.

Les mer: Julebord i Oslo

Kontakt oss!

Ønsker du å holde din neste firmafest hos Prima Fila? Ta kontakt med oss i dag. Send oss en mail, benytt skjemaet under eller ring oss på 22 42 27 50, så kan vi begynne å planlegge ditt neste selskap.

Navn *
Navn