photo-1558138838-909d7bfc5d4d.jpg
photo-1438557068880-c5f474830377.jpg
lasagna-1900529__340.jpg

Festlokaler i Oslo

Prima Fila er en restaurant som er perfekt til å feire spesielle anledninger hos. Ser du etter festlokaler i Oslo til din neste feiring, trenger du ikke å se lenger enn Prima Fila.

Festlokaler hos Prima Fila

Vår restaurant er inspirert av Italia og våre festlokaler gir en behagelig atmosfære. Vi har muligheten til å ta imot over 100 gjester. Her kan du feire bursdag, ha vennemiddag eller firmafest.

Chambre Separee

Hvis du ønsker å holde en mer privat feiring kan du leie et Chambre Separee. Festlokaler med en litt mer intim stemning kan være foretrukket hvis man ønsker en mer privat feiring. Slike festlokaler har vi. Vårt Chambre Separee ligger lukket fra resten av restauranten. Her kan man være opptil 12 stykker. Helt perfekt om det skal holdes taler på festen eller selskapet.

Mat til selskap

Bruker du Prima Fila sine festlokaler i Oslo, får du servert deilig mat. Våre italienske kokker lager fantastiske retter som du kan bestille fra vår meny. Skal du spise middag i våre festlokaler, anbefaler vi at du bestiller fra Selskapsmenyen vår. Vi er nemlig eksperter på å arrangere selskaper ved fine anledninger. Ved å bestille mat fra vår selskapsmeny vil maten være klar for servering ved din ankomst. Vi har tre menyer du kan velge mellom, hvor du og ditt selskap blir servert en treretters middag.

Meny 1

Forrett
Carpaccio di Manzo
Denne retten består av tynne skiver av oksefilét. Serveres med reddiker, bjørnebær, ruccola, parmesan flak, basilikumolje og balsamicodressing. En smakfull og spennende start på middagen.

Hovedrett
Filetto della Casa

En grillet og mør indrefilèt av okse, servert med kongereker og bernaisesaus.

Dessert

Tortino al Cioccolato

Sjokoladefondant servert med vaniljesaus og bringebær. En perfekt måte å avslutte måltidet på.

Meny 2

Forrett

Scampi Esotici

Stekt scampi med chilipepper, hvitløk, persille, løk, paprika, mango, hvitvin- og urtesaus, servert på en seng av frisk salat. En spennende start på måltidet, og en rett full av forskjellige men komplimenterende smaker.

Hovedrett

Cervo di Montagna

Mør hjorteplomme, servert med soppkrem, stekt champignon og skogsbær, toppet med viltsaus.

Dessert

Créme Brulee

En vaniljedessert med et lag av karamellisert sukker. Desserten passer ypperlig med en kopp kaffe, og er ikke minst en hyggelig rett å spise mens praten går i ett.

Meny 3

Forrett

Bruschetta Caprese con Prosciotto Crudo

En enklere forrett til de som liker klassiske smaker. Tomat, mozzarella, basilikum, løk og parmaskinke servert på et ristet hvitløksbrød. En rett kombinert av det beste Italia har å by på.

Hovedrett

Petto di Pollo alla Fiorentina

Saftig kyllingbryst fylt med parmaskinke, pesto, hvitløk, oliven, basilikum og mozzarella. Serveres med en fyldig champignonsaus.

Dessert

En hjemmelaget kake med mascarponeost og savoiardikjeks. En klassiker blant italienske desserter.

Vinkart

Vårt vinkart er varierende og fullt av spennende nye smaker. Italiensk vin er noe av det beste du får tak i på markedet. Våre utvalgte viner er både smakfulle og komplimenterende til maten vi serverer. Vi har et godt utvalg av rød, hvit og rosé. Du må gjerne spørre en av våre servitører om anbefaling til maten din.

Book festlokale i Oslo

Ta kontakt med oss for å booke vår restaurant når du trenger festlokaler til ditt neste selskap, eller fyll ut skjemaet nedenfor.   Name *
Name