pablo-merchan-montes-772134-unsplash.jpg
sestrjevitovschii-ina-615160-unsplash.jpg

Festlokale

Er du på jakt etter et festlokale i Oslo sentrum? Prima Fila ligger svært sentralt i hovedstaden, med flotte og store lokaler som passer perfekt til enhver anledning.

Ekte italiensk mat

Ved å benytte vår restaurant som festlokale er du sikret god mat og drikke. Prima Fila serverer italiensk mat på ekte, autentisk vis. Våre retter følger gamle tradisjoner der hovedfokuset er å benytte seg av de beste råvarene man kan finne.

Italiensk mat fungerer like bra til hverdagsmat som til fest, og passer derfor utmerket til både julebord, bursdagsfeiring og andre spesielle anledninger. Italiensk mat er kjent for sine gode råvarer. Alt skal være ferskt, være av god kvalitet og være rik på smak. Prima Fila sørger for at råvarene vi bruker er ferske og av topp kvalitet. Gode råvarer er hva som gjør Italiensk mat så smakfullt.

For italienerne er mat mye mer enn å være sulten, mat er kultur og en livsstil.

Vin til maten

Dersom du benytter vårt festlokale vil vi sette sammen den perfekte middagen med passende italiensk vin, dersom det er ønskelig. Vi har viner fra lokale områder i Italia som passer til pizza, pasta, oster, diverse desserter og alt det andre du kan finne på menyen vår.

Sammen med mat er vin en viktig del av kulturen til Italia, og landet er en av de største vinprodusentene i verden. Klimaet er perfekt for dyrking av vindruer, og derfor foregår produksjonen i hele landet. Dersom du beveger deg fra nord til sør vil du merke tydelig forskjell, fra lette og lyse røde og hvite viner i nord til kraftige røde i sør.

Menyer

Til selskaper har vi tre forhåndsbestemte menyer du kan velge mellom. Menyene består av forrett, hovedrett og dessert. Uansett hva slags gjester du får vil du nok finne en meny som passer til alle. Menyene er satt sammen slik at hver rett passer med de andre.

Våre forhåndsbestemte menyer gjør det superenkelt for deg å benytte prima Fila som festlokale. Det eneste du trenger å gjøre er å velge mellom meny 1, 2 eller 3.

Allergi?

Vårt ønske er at alle skal kunne nyte god italiensk mat hos Prima Fila. Om du ønsker å benytte vår restaurant som ditt festlokale vil vi legge til rette slik at alle i selskapet skal kunne spise maten vi serverer. Si fra til oss på forhånd dersom noen av gjestene har behov for spesialtilpasset mat, så fikser vi det. Det skal være lett å holde et selskap i vårt festlokale.

Service i fokus

Service er svært viktig for oss, og vi ønsker at gjestene våre skal ha en flott opplevelse når de er her og spiser. Vårt mål er å være et naturlig valg når du ønsker å nyte italiensk mat i Oslo sentrum.

Lei festlokale

Skal du arrangere selskap i nærmeste fremtid og er på jakt etter et festlokale? Ta kontakt med oss i dag så kan vi starte å planlegge.Navn *
Navn