restaurant-449952_1920.jpg

Feire bursdag

Kom til Prima Fila når du skal feire bursdag i Oslo sentrum! Vi har flotte lokaler for store og små feiringer og kan by på deilig, italiensk mat. Med sentral plassering ved Oslo Rådhus har du kort vei til det aller meste.

Ingen anledning er for stor eller liten

Hos Prima Fila har vi lang erfaring med å gjøre spesielle anledninger ekstra spesielle. Vi sørger for at alle får god mat og drikke, og alt du trenger å gjøre er å kose deg på ekte, italiensk vis. Vi har mer enn 100 sitteplasser i restauranten, og en hyggelig uteservering med gode solforhold hele sommerhalvåret.

Ingen anledning er for stor eller liten for vår italienske restaurant!

Chambre Séparée

Hos Prima Fila har vi også Chambre Séparée som du kan booke eksklusivt for deg og dine gjester. Dette er en lukket avdeling i restauranten som egner seg godt for selskaper på mellom 10 og 17 personer. Her får dere en privat avdeling med intim atmosfære, som egner seg godt når man skal arrangere bursdag. Det er enkelt å holde en samtale med hver og en av gjestene rundt bordet, og det passer fint å holde taler.

En bursdagsfest hos Prima Fila byr alltid på god stemning, uansett hvor mange gjester som er invitert. Vi sørger for en flott aften for deg og dine gjester.

På menyen

Prima Fila er et godt alternativ når du skal feire bursdag i Oslo, for vi har noe for enhver på menyen. I Italia er man spesielt opptatt av gode råvarer og autentisk smak, og dette har vi tatt med oss til Oslo. Vi tar vare på de italienske tradisjonene, og holder en høy standard på både mat og service.

Feire bursdag i Oslo med en kulinarisk opplevelse som skal letes lenge etter utenfor Italias grenser!

Italiensk pizza

Opphavet til den italienske pizzaen finner vi i Napoli, regionen som fortsatt er kjent for å lage verdens beste pizza. Ekte italiensk pizza skal ha tynn bunn og stekes i steinovn. Det er større fokus på gode råvarer enn mange forskjellige ingredienser.

Noen av pizzaene du kan bestille hos Prima Fila er:

  • Margherita - en klassiker! Perfekt stekt pizzabunn toppet med mozarella og fersk basilikum.

  • Vegetariana - vår vegetarpizza toppes med ferske grønnsaker. Pizzaen er uten kjøtt, men med masse smak.

  • Tony Soprano - en smakseksplosjon! Pizzaen toppes med champignin, biff, løk og chilipepper.


Alle pizzaer kan bestilles med glutenfri bunn.

Italiensk pasta

Vi har mange forskjellige sorter pasta på menyen, inkludert spaghetti, tagliatelle, penne og ravioli. Velg blant pasta med sjømat, sopp, oksefilet, kyllingbryst eller vegetar. For barn serverer vi ekte Pasta alla Bolognese.

Kjøtt, kylling og fisk

Vi har selvfølgelig andre ting enn pizza og pasta på menyen. Italienere er utrolig gode på å tilberede kjøtt, og vi kan blant annet friste med biff, indrefilèt, entrecôte og hjortestek. I tillegg til dette kan du også bestille kyllingbryst, grillet laks, dampede blåskjell og steinbitfilèt - tilberedt på italiensk vis.

Les mer: Bursdagsfeiring

Book et bord i dag

Skal du feire bursdag i Oslo? Det finnes ikke noe bedre sted enn Prima Fila - det mener hvertfall vi! Vår hyggelige betjening står klare til å gi deg og dine gjester en minneverdig aften med gode smaksopplevelser. Velkommen til bursdagsfeiring i Oslo sentrum!

Navn *
Navn