alasdair-elmes-682868-unsplash.jpg
pizza-2068272_1920.jpg

Feire bryllupsdag

Skal dere feire bryllupsdag og kanskje invitere nære og kjære? Legg festlighetene til Prima Fila, så kan dere være sikre på at alle finner noe de liker på menyen. Vi har mat for store og små selskaper av alle slag.

En viktig dag

Bryllupsdagen kommer hvert år, og mange syns det er viktig å markere denne spesielle dagen med en hyggelig feiring for å vise at man setter pris på hverandre. Noen inviterer til festlig lag med mange mennesker, mens andre foretrekker å bare feire bryllupsdag med to. Uansett hvilke planer dere har lagt for årets bryllupsdag kan Prima Fila være et godt alternativ.

Les også: Romantisk restaurant

Her hos Prima Fila serverer vi deilig, italiensk mat med gode råvarer importert fra Italia. Vi har en fantastisk plassering midt i hjertet av Oslo sentrum, slik at det er enkelt for alle å komme seg til oss.

Om sommeren kan dere sitte på vår hyggelige uteservering med utsikt over Fridtjof Nansens Plass, og ellers har vi nok av plass inne i restauranten. Våre lokaler rommer over 100 sitteplasser, og vi kan dekke til langbord og ordne med bordoppsatser på forespørsel. Ta kontakt med oss på forhånd dersom du trenger hjelp til å feire bryllupsdag, og ønsker å gjøre festlighetene litt ekstra spesielle.

Smaken av Italia finner du hos Prima Fila

Med deilig, italiensk mat på menyen vil en bryllupsdag hos oss skille seg ut fra det som er hverdagslig. Hos Prima Fila finner du en matopplevelse og en atmosfære som vil gjøre deres neste bryllupsdag til en minneverdig opplevelse. Kvalitet er nøkkelen til suksess, og vi vil at våre gjester skal få det aller beste av råvarer og service i vår hyggelige restaurant.

Magasinet i Dagbladet skrev at du kan spise deg gjennom Italias 20 regioner på vår restaurant - la dette være rammen når dere skal feire bryllupsdag! Vi streber alltid etter å opprettholde den gode kvaliteten på mat og service, slik at du kan få en feiring med mat og drikke du sjeldent finner utenfor Italias grenser.

Alle finner noe de liker hos Prima Fila

En stor fordel med å feire bryllupsdag hos oss er at alle finner noe de liker på menyen. Vi serverer et stort utvalg av italienske godbiter, og du kan blant annet bestille:

  • Pizza

  • Pasta

  • Fisk

  • Kjøtt

  • Kylling

Dersom dere er et stort selskap kan det være fordel om vi blir enige om en meny på forhånd. På den måten slipper dere å vente på maten, og kan konsentrere dere om å nyte hverandres selskap.

Vi byr på koselige lokaler, god mat og drikke og en hyggelig betjening som står til tjeneste. Våre servitører gjør alltid sitt beste for at alle våre gjester skal ha en minneverdig og smaksrik aften.

Her finner du oss

Vår hyggelige restaurant ligger på Fridtjof Nansens plass midt i Oslo sentrum. Med denne fantastiske plasseringen har du kort gangavstand til Aker Brygge, Karl Johan og Nationaltheatret. Med enkel adkomst til taxi og offentlig transport, ligger alt til rette for at feiringen blir smidig for alle gjestene.

Book et bord i dag

Skal dere feire bryllupsdag? Book et bord hos Prima Fila og gjør dere klar for en aften som blir både smaksrik og romantisk. Kanskje dere blir så fornøyde at dere legger neste års bryllupsdag til Prima Fila også? Vi har mange stamgjester i vår restaurant, og vi har alltid plass til flere.

Chambre Séparée

I tillegg til dette kan vi tilby Chambre Séparée. Dette er en lukket avdeling i restauranten som dere kan booke eksklusivt til å feire bryllupsdag. Rommet passer fint for selskaper på mellom 10 og 17 personer, og egner seg godt dersom dere ønsker privatliv til å holde taler eller prate sammen. Alle gjestene får god plass og det er mulig å holde en samtale mellom hver og en.

Bruk bookingskjemaet under for å booke et bord hos Prima Fila. Velkommen til oss!

Navn *
Navn