alasdair-elmes-682868-unsplash.jpg
matteo-vistocco-634214-unsplash.jpg

Familieselskap

Prima Fila er et hyggelig sted å arrangere familieselskap. Alle finner noe de liker på vår italienske meny, og vi leverer både mat og service av topp kvalitet.

Hyggelig familierestaurant i Oslo sentrum

Hos Prima Fila serverer vi autentiske retter fra det italienske kjøkken. Et kjennetegn på italiensk mat er at man bruker få ingredienser i hver rett, og heller fokuserer på råvarer av høy kvalitet. Dette har vi tatt med oss til Oslo, slik at vi kan by på italienske smaksopplevelser som man skal lete lenge etter utenfor Italias grenser. I vår hyggelige familierestaurant i Oslo finnes det gode smaksopplevelser for både store og små.

Restauranten ligger flott plassert i hjertet av Oslo, med kort gåavstand til både Aker Brygge, Nationaltheatret og Karl Johans gate. Det er enkelt å komme seg til og fra med offentlig transport eller taxi - praktisk og enkelt for barn og voksne av alle aldre. Skal du arrangere familieselskap, er Prima Fila rett og slett et ypperlig valg.

Om sommeren kan du sitte på vår hyggelige uteservering med utsikt over Fridtjof Nansens plass og Rådhuset. Når sola står høyt på himmelen og kveldene blir lysere, er det ingenting som frister mer enn å sitte utendørs og ta til seg hver eneste lille solstråle. Med noe godt i glasset, samt deilig italiensk mat og hyggelig familieselskap, blir det nesten ikke bedre.

Les mer: Uteservering Oslo sentrum

Italiensk meny

Alle finner noe på menyen som de liker hos Prima Fila. Vi har klassiske italienske retter som pizza og pasta, i tillegg til kjøtt, kylling og fisk tilberedt på italiensk vis. Menyen er tilpasset både store og små gjester.

Italiensk pizza

Pizza er et flott valg når man er flere som skal dele den samme maten. Hos Prima Fila serverer vi pizza på italiensk vis, stekt i steinovn med råvarer importert fra Italia. Opphavet til den italienske pizzaen finner vi i Napoli, og regionen er fortsatt kjent for å lage den aller beste pizzaen. I dag lages pizza i en mengde ulike varianter over hele verden. Noen av pizzaene du kan bestille fra vår meny er:

  • Vegetariana - en deilig vegetarpizza med ferske tomater og squash toppet med mozzarella.

  • Diavola - en spennende pizza med italiensk salami.

  • Margherita - enkel og klassisk pizza med tomatsaus, mozzarella og fersk basilikum.

  • Pizza alla Prima Fila - vår egenkomponerte smaksopplevelse. En favoritt blant våre gjester!

Alle våre pizzaer kan bestilles med glutenfri pizzabunn.

Arranger familieselskap hos Prima Fila

Restauranten vår egner seg godt når du skal arrangere familieselskap. Vi har god erfaring med både store og små selskaper, og stiller gjerne opp for å legge kvelden til rette etter deres ønsker. Er dere mange gjester i et familieselskap kan vi for eksempel bli enige om en forhåndsbestemt meny, slik at dere slipper å vente så lenge på maten. Vi kan også dekke til langbord og ordne med bordoppsatser på forespørsel.

For et mer privat familieselskap anbefaler vi å booke Chambre Separee eksklusivt for deg og dine gjester. Dette er en lukket avdeling i restauranten som egner seg godt for selskaper på mellom 10 og 17 personer. Dersom det skal holdes taler i familieselskap, kan det være en fordel å ha et eget lokale. Alle gjestene får plass, og det er enkelt å holde en samtale med hver og en.

Les mer: Jubileum

Mat som kan deles

Når man er flere som skal spise sammen, er det hyggelig å bestille mat som kan deles. Dette setter en flott, sosial ramme rundt måltidet, og alle får mulighet til å prøve litt av alt. Italiensk pizza er rett og slett fantastisk å dele i familieselskap. Snakk med en av våre servitører om hvor mange personer dere skal beregne per pizza, og bestill litt av alt fra vår innholdsrike meny.

Det egner seg også godt å dele dessert. Italiensk is og ostetallerken er populære desserter som er flotte å dele mellom flere. Ellers er det selvfølgelig også mulig å bestille sjokoladefondant eller Créme Brulee med flere skjeer - hvis du klarer å dele på godsakene…

I tillegg har vi et godt utvalg av vin, avec og annen drikke. Hvis du er usikker på hvilken drikke som passer til maten, er det bare å spørre en av våre hyggelige servitører. Vi hjelper gjerne med å sette sammen nydelige, italienske smaker som kompletterer hverandre perfekt.

Navn *
Navn