Familierestaurant Oslo.jpg

Familierestaurant Oslo

Prima Fila er hyggelig og lun familierestaurant i Oslo. Hos oss serverer vi autentiske retter fra det italienske kjøkkenet, som sjelden er å få utenfor Italias landegrenser.

Italiensk mat, av høy kvalitet

Vi mener kvalitet er nøkkelen til suksess. Derfor importerer vi råvarer og vin direkte fra Italia, slik at du skal få oppleve det aller beste fra Italias 20 regioner.

I tillegg til fokus på råvarer, kan vi også skilte med en særdeles imøtekommende betjening. De hjelper deg mer enn gjerne med å sette sammen en middag eller lunsj etter dine behov fra vår varierte meny. Prima Fila er en familierestaurant i Oslo utenom det vanlige, med italiensk matglede i fokus.

Sentral beliggenhet

Restauranten ligger lett tilgjengelig i hjertet av Oslo, med umiddelbar nærhet til Aker Brygge, Nationaltheatret og Karl Johan. Det er derfor enkelt å finne transport i form av buss, trikk og t-bane til og fra vår familierestaurant i Oslo, noe som er praktisk enten dere skal ut å spise med småbarn eller storfamilien. Vi lover deg og familien en kulinarisk opplevelse av ypperste klasse.

Med vår sentrale beliggenhet er vi et godt utgangspunkt når du og familien skal kose dere sammen en dag i storbyen. Start ettermiddagen på vår familierestaurant i Oslo, før du tar turen videre på Saga eller Klingenberg kino. Kanskje skal dere se en forestilling på Nationaltheatret? Fra Prima Fila har du kort gåavstand til flere spennende kulturtilbud for hele familien.

Variert meny

Prima Fila har en variert meny av både varm- og kaldretter, så her skal alle kunne finne seg en favoritt. Vi har spennende pastaretter med unike smakssammensetninger til voksne og klassikere som pizza og Pasta alla Bolognese til barna. Vi har en egen barnemeny med passende porsjoner til de minste. Med en menyen som er tilpasset både ganen til store og små, er vi et trygt valg når du skal velge en familierestaurant i Oslo.

Kontakt oss gjerne på telefon eller gjennom vårt enkle kontaktskjema for bordbestilling. Vi ser frem til å se deg på Prima Fila, din ideelle familierestaurant i Oslo.

Navn *
Navn