margherita-turrin-456156-unsplash.jpg
pablo-merchan-montes-772134-unsplash.jpg

Familiejulebord Oslo

Hos Prima Fila Ristorante står deilig mat og god service i fokus. Ikke minst gjør vår lune atmosfære oss til et spennende valg for ditt familiejulebord i Oslo.

Har du lyst til å bevege deg litt utenfor den tradisjonelle julemenyen, kan vi skilte med deilig italiensk mat fra landets 20 regioner. Vår imøtekommende betjening vil gjøre sitt beste for at ditt familiejulebord i Oslo blir en minneverdig aften.

Familiejulebord med kvalitet

Kvalitet er nøkkelen til suksess hos oss. Vi ønsker at våre gjester skal oppleve de beste råvarene Italia har å by på, gjennom en variert og smakfull meny. Hos oss får du oppleve ekte italiensk matglede, i hjertet av bykjernen. Prima Fila Ristorante gir deg et familiejulebord i Oslo utenom det vanlige, og fremfor alt en kulinarisk opplevelse av ypperste klasse.

Enkel adkomst

Med enkel adkomst til både taxi og offentlig transport, ligger alt til rette for at deres familiejulebord i Oslo skal gå smidig og smertefritt. Takket være vår fantastiske plassering midt i sentrum har du kort gåavstand til Aker Brygge, Karl Johan og Nationaltheatret. Dette gjør Prima Fila Ristorante til det ideelle stedet for deres julebord. Vi sørger for at deres familiejulebord i Oslo blir en behagelig kveld, i den ellers så hektiske juletiden.

Ta med familien på julebord

Ta med familien på et annerledes julebord hos Prima Fila Ristorante i Oslo. Vi har et bredt utvalg av retter, og kan dermed sette sammen den perfekte menyen for ditt familiejulebord i Oslo. Ta del i restaurantens varme atmosfære, og nyt en kveld med deilig italiensk mat og drikke.

Vi tar også bordbestilling

Kontakt oss gjerne på telefon eller gjennom vårt enkle kontaktskjema for bordbestilling. Vi ser frem til å ta dere imot, og gjøre ditt familiejulebord i Oslo til en unik opplevelse.

Navn *
Navn