Primafila_01_jmn2009.jpg

Chambre Separee i Oslo

Vil du holde lukket selskap i eget chambree separee i Oslo - kanskje for din bursdagsfeiring, firmaevent, julebord, venninnefeiring, 50-årsslag, konfirmasjon eller noe helt annet? Da er du velkommen til Prima Fila, den sjarmerende italienske restauranten i hjertet av Oslo sentrum.

På Prima Fila Ristorante har vi god plass til selskap. Våre koselige lokaler i Oslo sentrum rommer over 100 sitteplasser. Vi har også en mer privat avdeling a lá Chambre Separee, hvor våre gjester kan nyte en mer intim atmosfære. 

Vi streber alltid etter å opprettholde den gode kvaliteten på både maten og servicen, slik at du kan få en opplevelse med mat og drikke du sjeldent finner utenfor Italias grenser. Kvalitet er nøkkelen til suksess, og vi vil at gjestene våre skal få det aller beste av råvarer og service når de kommer til oss. 

Med enkel adkomst og kort vei til taxi og offentlig transport ligger alt til rette for at deres middagsopplevelse skal gå smidig og smertefritt. Takket være vår fantastiske plassering midt i Oslo sentrum har du også kort gangavstand til Aker Brygge, Karl Johan og Nationaltheatret. 

Kontakt oss gjerne på telefon eller gjennom vårt enkle kontaktskjema. Vi ser fram til å se deg på Prima Fila Ristorante, den sjarmerende italienske restauranten i Oslo sentrum.