wine-1761613_1920.jpg
pizza-2068272_1920.jpg

Bursdagsselskap

Prima Fila er et flott sted å holde bursdagsselskap. Vi bidrar til en hyggelig aften ved å servere god italiensk mat og drikke. Velkommen til Prima Fila, ved Rådhuset i Oslo sentrum.

Vi byr på en herlig meny inspirert av den italienske kulturen og tradisjoner. Restauranten har over 100 sitteplasser, i tillegg til Chambre Séparée og en solrik uteplass. Prima Fila passer for selskaper av alle størrelser. Reserver bursdagsselskap i dag, og la oss hjelpe deg med forberedelsene.

Spesielle anledninger hos Prima Fila

Hos Prima Fila har vi lang erfaring med å bidra ved spesielle anledninger. Vi kan dekke langbord og ordne med bordoppsatser, og sørger for at alle gjestene får god mat og drikke. Dere får servert de deiligste råvarer av ypperste klasse importert fra Italia. Bestill klassiske italienske retter som pasta, pizza og biff, og topp måltidet med italiensk dessert og smakfulle viner fra Italias regioner.

Kvalitet er nøkkelen til suksess, og derfor ønsker vi at alle gjester skal få det aller beste av råvarer og service i vår hyggelige restaurant. Hos oss kan du feire bursdagsselskap og andre spesielle anledninger med det beste av hva Italia har å by på. Prima Fila er den perfekte restauranten for en bursdagsfeiring med sine nære og kjære.

Sentral beliggenhet

Prima Fila har en fantastisk plassering midt i hjertet av Oslo sentrum. Uansett om du kommer med taxi eller offentlig transport eller foretrekker å bruke beina, er det enkelt å komme seg til oss. Om sommeren kan du sitte på vår hyggelige uteservering med utsikt over Fridtjof Nansens Plass og nyte solstrålene.

Les mer: Feire bursdag Oslo

Service i fokus

Hos Prima Fila gjør vi vårt beste for å legge til rette for et bursdagsselskap etter deres ønsker. Skal du holde bursdagsfest med mange gjester, kan vi for eksempel bli enige om en forhåndsbestemt meny slik at dere kan få maten raskere servert. Vi har svært god plass og kan derfor ta imot store selskaper.

Har noen av gjestene dine allergier? Ikke noe problem! Vi tilpasser varianter av rettene på menyen, og legger til rette for at alle skal kunne delta på festlighetene og nyte god mat og drikke. Gi oss beskjed på forhånd om hvilke allergier noen eventuelt måtte ha, så kan vi finne alternative løsninger.

Alle våre pizzaer kan bestilles med glutenfri bunn.

Chambre Séparée

Hos Prima Fila har vi også Chambre Séparée som du kan booke eksklusivt for deg og dine gjester. Dette er en lukket avdeling i restauranten som egner seg godt for selskaper på mellom 10 og 17 personer. Her får dere en privat avdeling med intim atmosfære, som egner seg godt når man skal feire bursdag. Det er enkelt å holde en samtale med hver og en av gjestene rundt bordet, og det passer fint å holde taler.

Book ditt bursdagsselskap i dag!

Alle finner noe de liker på menyen hos Prima Fila. Vår restaurant er derfor det ideelle stedet å holde bursdagsselskap.  I Italia er man spesielt opptatt av gode råvarer og autentisk smak, og dette har vi tatt med oss til Oslo. Vi tar vare på de italienske tradisjonene, og holder en høy standard på både mat og service.

Vår hyggelige betjening står klare til å gi deg og dine gjester en minneverdig aften med gode smaksopplevelser. Velkommen til bursdagsfeiring i Oslo sentrum!

Navn *
Navn