bursdagsfeiring
lavi-perchik-724455-unsplash.jpg
adi-goldstein-717512-unsplash.jpg

Bursdagsfeiring

Har du eller noen du kjenner bursdag snart, men er usikker på hvor dere bør holde årets bursdagsfeiring? Da kan vi anbefale vår italienske restaurant Prima Fila, rett ved Rådhusplassen i Oslo sentrum.

Vi kan tilby lokaler som er inspirert av italiensk kultur, og en deilig og velsmakende selskapsmeny. Vi har kapasitet til å servere både små og store selskap. 

Høres dette ut som noe for deg? La oss hjelpe deg med forberedelsene til årets selskap.  

En italiensk opplevelse

Skal du feire bursdag i Oslo? Da kan vi hjelpe deg! 

Hold bursdagsfeiringen din hos Prima Fila og unn deg en italiensk opplevelse i godt selskap. Vi har god plass med over 100 sitteplasser, hyggelige lokaler, og deilig italiensk mat og vin. Vi hjelper deg med å organisere feiringen slik at du kan slappe av og nyte kvelden din.

Hos Prima Fila gjør vi alt for å møte gjestenes preferanser. Dette kan vi gjøre med å forhåndsbestemme menyen dersom det er et større selskap, eller ved å la gjestene kunne få velge fra en a la carte meny dersom det er et mindre selskap. 

Vi har lang erfaring med å servere både små og store selskap, og med en forkjærlighet for italiensk mat er vi det perfekte stedet for deg som elsker italiensk matkultur. Her bruker vi kun de ferskeste råvarene og de beste oppskriftene. 

Ønsker du at bursdagsfeiringen skal holdes privat, kan vi også tilby chambre separee, som betyr at du og gjestene dine får et adskilt og eksklusivt rom. Her har vi plass til litt mindre selskaper mellom 10-17 gjester.

Les mer: Bursdagsfest

Menyen 

Ønsker du en italiensk opplevelse og en bursdagsfeiring midt i Oslo sentrum, er Prima Fila et godt valg for deg. Vår meny baserer seg på ekte italienske oppskrifter, og alle rettene smaker som de gjør i Italia. Vi er nøye med råvarer, sammensetninger og oppskrifter, og ønsker å gi gjestene våre en ekte smakebit av italiensk kultur. 

Vi har noe for alle på menyen vår, og våre dyktige kokker tar hensyn til eventuelle preferanser og allergier. Du og dine gjester kan blant annet prøve dere på kalde og varme forretter, pasta, salat, fisk, kjøtt, pizza og desserter. Vi har også en spesialtilpasset meny for de yngste. 

Prøv deg på deilige retter som:

  • Pappardelle alla Boscaiola: En rett med pasta blandet med sopp, spekeskinke, trøffelolje, løk, hvitløk, kremfløte og sort pepper. 

  • Tagliatelle Mediterranee: Pasta med blåskjell, reker, krepsehaler, crabstick, løk og hvitløk, og kremet hvitvinssaus. 

  • Pizza Diavola: Italiensk pizza med tomatsaus, mozzarella, italiensk salami og løk. 

  • Pizza Duomo: Italiensk pizza med tomatsaus, mozzarella, strimlet biff, italiensk salami og gorgonzola. 

  • Entrecote Alla Bosciola: Grillet entrecote av storfe med kremet skossoppsaus.

  • Maiale Rollato: Surret indrefilet av svin med bacon servert med peppersaus. 

Prøv disse rettene, eller se flere retter i vår store og varierte meny. Alle finner noe som faller i smak hos oss, og derfor er Prima Fila rett og slett et perfekt sted å feire bursdag!

Bestill din bursdagsfeiring idag 

Bestill din bursdagsfeiring hos Prima Fila i Oslo sentrum. Vi garanterer en unik opplevelse, en god atmosfære og en variert og sammensatt selskapsmeny. Våre lokaler passer til de aller fleste selskap og arrangement. 

Les mer: Bursdagsselskap

La deg bli forført av italiensk kultur i lokaler som bringer frem en rolig og behagelig stemning. Kontakt oss i dag for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å sette sammen en opplevelsesrik kveld for en perfekt bursdagsfeiring. Bruk bookingskjemaet under og legg inn dine ønsker for bursdagsfeiring. 

Velkommen til oss!

Navn *
Navn