Bursdag Oslo

Prima Fila er et perfekt sted å feire bursdag i Oslo. Visste du at vi også er blitt kåret til en av Oslos beste pizzarestauranter?

Vår restaurant er sentralt plassert i Oslo sentrum, og lett tilgjengelig fra både t-bane, tog, trikk, buss og bil. Bestill bord i dag for en fantastisk bursdag hos Prima Fila! 

Vi tar imot store og små selskaper

Skal du arrangere bursdag på en restaurant i Oslo, bør du booke bord hos Prima Fila. Vi har lang erfaring med å arrangere tilstelninger for store og små selskaper. Restauranten har god plass med rom til mer enn 100 gjester.

En bursdagsfest hos Prima Fila byr alltid på god stemning, uansett hvor mange gjester som er invitert. Vi sørger for en flott aften for deg og dine gjester, og kan garantere at alle blir gode og mette.

Chambre Séparée

Hos Prima Fila har vi også Chambre Séparée som du kan booke eksklusivt for deg og dine gjester. Dette er en lukket avdeling i restauranten som egner seg godt for selskaper på mellom 10 og 17 personer. Her får dere en privat avdeling med intim atmosfære, som egner seg bra når man skal arrangere bursdag. Det er enkelt å holde en samtale med hver og en av gjestene rundt bordet, og det passer fint å holde taler. 

Hva med å feire barnebursdagen i vårt Chambre Séparée? Vi har hatt stor lykke med en egen avdeling for de minste. Kom gjerne innom restauranten vår for å ta en titt på hvilke muligheter som finnes. 

Les mer: Feire bursdag

Middag til bursdag i Oslo

Italiensk mat er kjent verden over. Hvis du vil feire en bursdag med god mat, er italiensk mat perfekt. Her er det mye å velge i, både for de som liker klassiske retter og de som ønsker å oppdage nye og spennende smaker. 

Hos Prima Fila finner du noe for enhver. Menyen vår er tilpasset alle aldre - så her kan hele familien feire bursdag. Vi har egen barnemeny, som inneholder klassiske italienske retter som faller i smak hos både store og små. 

Barnemeny

Vi har mye godt for de minste. Ta en titt på menyen og la deg friste.

Pasta alla bolognese

Dette er en rett som er svært kjent i store deler av verden. Vi kan ikke si med sikkerhet at pasta faktisk stammer fra Italia, men de er fortsatt kjent for de mest populære pastarettene.

Minipizza

Vi lager ekte, italiensk pizza i mindre porsjoner med skinke og ost. Vi kan også tilby Minipizza Margherita med mozzarella og tomatsaus.

Selskapsmeny

Ved feiring av bursdag i Oslo, kan vi anbefale at du bestiller fra vår selskapsmeny. Slik kan vi planlegge alt som trengs og maten vil være klar ved din ankomst. Vi anbefaler dette for de som foretrekker at vi tar oss av planleggingen, slik at dere kan slappe av. Vi ønsker at din bursdag i Oslo skal bli perfekt, og vil sørge for herlig stemning og god mat.

Les mer: Feire bursdag Oslo

Drikke til maten

Vi har mye godt å drikke som passer fint til maten. Spør gjerne en av våre servitører om hva som anbefales til akkurat ditt måltid.

Vin

Vårt vinkart er varierende, med spennende, italienske viner fra de forskjellige regionene i Italia. Siden Italia er et land med varierende landskap og klima, har dette ført til store muligheter når det kommer til dyrking av druer. 

Vinen i nord er spesielt kjent for sin kvalitet og smak. Her er druene dyrket i kaldere områder som er viktig for kvaliteten av vinen. 

Alkoholfritt

Av alkoholfrie alternativer kan vi blant annet tilby alkoholfritt øl, iste, mineralvann og eplemost.