Primafila_02_jmn2009.jpg
brunch Oslo.jpg
rawpixel-800834-unsplash.jpg

Brunch Oslo

Hos Prima Fila Ristorante får du en matopplevelse utenom det vanlige, i ekte italiensk stil.

Den lune og autentiske atmosfæren gjør restauranten til et perfekt sted å ta en brunch i Oslo. Med vår sentrale beliggenhet midt i sentrum, har du kort gåavstand til Aker Brygge, Nationaltheatret og Karl Johan. Dermed kan du lett kombinere både shoppingrunden og søndagsturen med en brunch hos oss.

Italienske spesialiteter

Vår spesialitet er gode italienske råvarer og en imøtekommende betjening. Vi mener kvalitet er nøkkelen til suksess, og vårt mål er å gi våre gjester det beste Italia har å by på. De fleste råvarer importeres fra Italia, dermed får våre gjester en mest mulig autentisk meny.

Ta med venner og kolleger på en brunch i Oslo, og få en kulinarisk opplevelse du sjeldent finner utenfor Italias grenser.

På menyen vår finner du et bredt utvalg av varme og kalde retter, slik kan alle finne noe som frister. I tillegg har vi et godt utvalg av importert drikke, noe som vil gjøre matopplevelsen komplett. Vi streber alltid etter å opprettholde den gode kvaliteten på både mat og service. Derfor gjør vi alltid vårt beste for at din brunch i Oslo blir en behagelig og smakfull opplevelse.

Velg din favoritt fra en rik meny

Italiensk mat er kjent for sin enkle tilnærming og fokus på råvarer av god kvalitet, noe du også vil erfare på vår restaurant. Få ingredienser og råvarer importert fra Italia sørger for å gi deg en autentisk italiensk matopplevelse. Setter du også like stor pris på italiensk kokkekunst som oss, er Prima Fila et ypperlig sted å nyte en velsmakende brunch i Oslo.

Vi serverer klassikere som foccaia, frittata, bruschetta og en rekke ulike pastaretter fra hele Italia. I tillegg til en rik meny, har vi også et fullverdig menykart med smakfull rød- og hvitvin som passer perfekt til din valgte rett. Spør gjerne vår flinke betjening for gode tips. Skal du på brunch i Oslo med småbarna? Prima Fila har en egen barnemeny som garantert vil falle i smak hos de yngste.

Eksperter på pizza og pasta

Er det noe som kjennetegner det italienske kjøkkenet, er det uten tvil pizza og pasta. Begge retter er også kjent for sine mange lokale varianter. Dette enorme mangfoldet er både basert på lokale tradisjoner, men også hvilke kulturvekster som er populære i de spesifikke regionene.

Typiske italienske pizzaer er:

  • Genova: Tykkere, rektangulær pizza med lettere toppinger - kalt foccacia.

  • Roma: Tykk pizza, lignende den i Genova som selges i stykker, eller en rund, tynnere variant som selges på restauranter.

  • Napoli: Her er pizzadeigen tilsatt et sterkt proteinrikt mel, salt, gjær og vann. Bunnen trykkes ikke ut med kjevle, men med hendene. Topping varierer, men alltid tomatsaus nederst.

De lokale variasjonene og det store mangfoldet ønsker vi å representere i vår restaurant på Aker Brygge. Derfor finner du et bredt utvalg av italiensk stenovnspizza og pasta i vår meny. Vi har også en egen barnemeny for de minste, så her vil dere kunne finne en passende brunch i Oslo for hele familien.

En kulinarisk opplevelse utenom det vanlige

Det italienske kjøkken er kjent for å være mangfoldig, smakfullt, enkelt og uformelt - perfekt for en brunch i Oslo. Italiensk mat briljerer med sine gode råvarer fremfor avanserte tilberedningsmetoder. Derfor kan du være sikker på at du får et måltid med de mest smaksrike råvarer på markedet.

Det enkle er ofte det beste på det italienske kjøkkenet. Hva kjennetegner vel ikke det italienske kjøkkenet mer enn smakfulle tomater, mozzarella og basilikum? Denne hellige trioen er basisen for en rekke kjente italienske klassikere. Andre selvskrevne råvarer på kjøkkenet er pasta, olivenolje samt smakfulle pølser og skinke. Ikke minst er drikken vel så viktig som selve måltidet. Enten det er en cappuccino før måltidet eller et glass vin til maten, er italienere enige om at drikken setter en ekstra spiss på måltidet.

Ta med deg gode venner og kolleger til Prima Fila for en brunch i Oslo på ekte italiensk vis!

Du finner oss midt i hjertet av Oslo

Restauranten har sentral beliggenhet, med kort gåavstand til både taxi og offentlig transport. Dette gjør Prima Fila Ristorante til det perfekte stedet for brunch i Oslo. Om sommeren utvider vi restauranten med en stor uteservering, med utsikt over Fridtjof Nansens Plass og rådhuset.

Sitt utendørs i den deilige sommersola, mens du smaker deg gjennom våre italienske spesialiteter.

Like i nærheten finner du idylliske og populære Aker Brygge,som er et perfekt utgangspunkt for en hyggelig spasertur i sommersola. Her kan du se på det yrende folkelivet langs brygga eller sette deg ned ved bryggekanten og nyte den fantastiske utsikten over Oslofjorden. På Aker Brygge finner du også spennende kulturtilbud som museum og Stand-up, så her er mulighetene for en helaften mange.

Vi har også bordbestilling

Kontakt oss gjerne på telefon eller kontakt oss gjennom vårt enkle kontaktskjema for bordbestilling. Vi ser frem til å se deg på Prima Fila Ristorante, den ideelle restauranten for brunch i Oslo sentrum.

Navn *
Navn