changyoung-koh-1391116-unsplash.jpg
thomas-martinsen-77457-unsplash.jpg

Biffrestaurant Oslo

På jakt etter byens saftigste biff? Vårt mål er å levere den beste maten til våre gjester, og særlig våres deilige italienske pizza og saftige biffer, grillet til perfeksjon.

En kulinarisk opplevelse

Vi jobber alltid med å opprettholde den gode kvaliteten på både maten og servicen, slik at du kan få en kulinarisk opplevelse du sjeldent finner utenfor Italia, på vår biffrestaurant i Oslo. Kvalitet er nøkkelen til suksess, og vi vil at gjestene våre skal få det aller beste av råvarer og service når de kommer til vår italienske biffrestaurant i Oslo.

På var biffrestaurant i Oslo får du klassisk biff på italiensk vis. Vi lover deg fantastiske råvarer og kjøtt og av den ypperste kvalitet. Skal du spise biff i Oslo, er Prima Fila biffrestaurant det naturlige valget for et herlig og velsmakende biffmåltid.

Kort gangavstand til alle Oslos fasiliteter 

Prima Fila biffrestaurant i Oslo ligger i kort gangavstand til alle fasiliteter i sentrum. Enten du er på handletur i Karl Johan, besøker Historisk Museum eller Nasjonalgalleriet, eller tusler langs Aker Brygge, er vi rett i nærheten for å gi deg en deilig matopplevelse i varme og hyggelige omgivelser.

Vår biffrestaurant i Oslo sentrum har stor uteservering med utsikt utover Fridtjof Nansens Plass og rådhuset, noe som gjør det til et ideelt sted å sitte ned med en god biff og se på bylivet i en vakker solskinnsdag.

Booke bord? Kom innom eller ta kontakt!

Kontakt oss gjerne på telefon eller gjennom vårt enkle kontaktskjema for bordbestilling. Vi ser fram til å se deg på Prima Fila Ristorante, den sjarmerende biffrestauranten i Oslo sentrum.

Navn *
Navn