thomas-martinsen-77457-unsplash.jpg

Biff Oslo

Prima Fila Ristorante er en koselig og lun restaurant i Oslo, perfekt for en deilig biff med venner eller kollegaer.

Beliggenhet i hjertet av Oslo

Med enkel adkomst og kort vei til taxi og offentlig transport ligger alt til rette for at din lunsj eller middag i Oslo sentrum skal gå smidig og smertefritt. Takket være vår fantastiske plassering midt i Oslo sentrum har du også kort gangavstand til Aker Brygge, Karl Johan og Nationaltheatret.

Dette gjør Prima Fila Ristorante til det perfekte stoppestedet for en deilig biff når du er ute å farter i byen.

Klassisk og saftig biff

Hos oss får du klassisk biff på italiensk vis. Vi lover deg fantastiske råvarer og kjøtt og biff av den ypperste kvalitet. Skal du spise biff i Oslo, er Prima Fila Ristorante det naturlige valget for et herlig og smaksrikt biffmåltid.

Ta med dine venner på en smaksopplevelse og en reise gjennom Italias 20 regioner. Med koselig stemning, god mat og drikke, hyggelig og imøtekommende betjening, vil vi gjøre vårt beste for at dere får en deilig biff, godt drikke og god stemming. Vi har et stort utvalg av kalde og varme retter, så alle vil nok finne en rett de kan like hos oss.

Stor uteservering

På sommerstid er Prima Fila et ypperlig sted for å spise biff i Oslo sentrum, med en god biff og noe godt i glasset vil dagen bli fullkommen. Vi har en stor uteservering med flott utsikt over hele Fridtjof Nansens Plass og rådhuset. Noe som gjør det til et ideelt sted å se på bylivet og alle menneskene som går forbi. Ta med venner eller kollegaer på en biff i Oslo sentrum, sommer som vinter.

Vi lover deg en saftig biff, grillet til perfeksjon og en hyggelig opplevelse.

Kontakt oss gjerne på telefon, kom innom eller kontakt oss gjennom vårt enkle kontaktskjema for bordbestilling. Vi ser fram til å se deg på Prima Fila Ristorante, den perfekte restauranten for en saftig biff i Oslo sentrum.

Navn *
Navn