matthieu-joannon-294645-unsplash.jpg
lavi-perchik-724455-unsplash.jpg
besterestaurantoslo.jpeg

Beste restauranter Oslo

Prima Fila er en av Oslos beste restauranter. Det er ikke mange andre steder du kan få italiensk mat laget på ekte italiensk vis, med de beste råvarene Østlandet har å by på. Prima Fila er en perle i hjertet av Oslo.

“Italia fra topp til tå”

Dette skrev Dagbladet Magasinet om oss. “Hos Prima Fila kan du spise og drikke deg gjennom Italias 20 regioner”. Vi setter stor pris på slike anmeldelser, men for oss er det først og fremst viktig at gjestene er fornøyde. Våre kokker strekker seg langt for å sørge for at vi alltid serverer god mat, og vi jobber alltid hardt for å være blant Oslos beste restauranter.

Italiensk mat

I mange år har Italia vært med på å påvirke mat og matkulturer i hele verden. Også i Norge har det blitt veldig populært med klassiske retter som pizza og pasta. Italiensk mat har utviklet seg gjennom mange hundre år, og faktisk kan det italienske kjøkken spores helt tilbake til 300 år f.vt. 

Rettene har vært gjennom mange endringer, og blitt påvirket ut i fra forhold som økonomi og politikk, før det til slutt har blitt den italienske mat vi kjenner i dag. I tillegg til at Italia har påvirket mat i andre land, har landet også selv blitt påvirket av andre matkulturer - blant annet av Hellas og det jødiske kjøkken. 

Velkommen til vår pizzarestaurant i Oslo for å smake på den tradisjonsrike, italienske maten!

Noe av det som kjennetegner italiensk mat er fokuset på få råvarer. Rettene er ikke nødvendigvis særlig kompliserte, men til gjengjeld laget med de beste råvarene. 

Beste restauranter i Oslo sentrum

Som en av de beste restaurantene i Oslo er vi stolte av å ha lokaler midt i hjertet av hovedstaden. Fra oss er det kort gåavstand til de fleste severdighetene i byen, blant annet Nationaltheatret, Aker Brygge, Stortinget og Rådhuset.

I de solfylte sommermånedene kan du nyte maten til en av Oslos beste restauranter utendørs. Prima Fila har en stor uteservering, slik at du kan nyte solen mens du koser deg med god mat. Med utsikt over Fridtjof Nansens Plass og Rådhuset kan du nyte ekte italiensk mat mens du ser den vakre byen bade i sollys. 

Lunsj

Det er ikke bare middag du kan nyte hos en av de beste restaurantene i Oslo. Hos Prima Fila kan du nyte en god lunsj i Oslo sentrum, som et avbrekk fra en ellers stressende hverdag. På vår lunsjmeny finner du en mengde smakfulle retter, blant annet foccacia med kylling, pasta med blåskjell, grillet laks og pizza. 

Du finner også ulike desserter på vår lunsjmeny. Avslutt lunsjen med Tiramisu eller en nydelig creme brulèe.

Les mer: Beste lunsj Oslo

Julebord hos Prima Fila

Dersom du skal planlegge julebord eller et selskap - hvorfor ikke ha det hos oss? Våre lokaler er store og har plass til over 100 mennesker. Vi har lang erfaring med å arrangere julebord i Oslo, og kan blant annet tilby forhåndsbestemte menyer slik at det skal være så enkelt som mulig for deg å holde selskapet. 

De forskjellige menyene våre består av et godt utvalg retter, slik at du finner det alternativet som passer best for deg og gjestene dine. Vi tilrettelegger selskapet etter dine behov og ønsker. 

Allergener

Har du noen allergier? Vi tilbyr allergenfrie alternativer, slik at selv du med allergi skal kunne nyte italiensk mat fra en av Oslos beste restauranter. Vi har blant annet glutenfri pizzabunn og glutenfri pasta. 

Vi tilbyr også en rekke vegetarretter. Ta gjerne kontakt med oss på forhånd, så kan vi tilpasse maten etter dine behov. 

Booke bord

Ønsker du å reservere bord hos oss kan du gjøre det med bookingskjemaet nedenfor. Vi ser frem til å høre fra deg!

Name *
Name