Primafila_15_jmn2009 (1).jpg
thomas-martinsen-77457-unsplash.jpg
Primafila_12_jmn2009.jpg

Beste lunsj Oslo

Er du lei av å spise lunsj på jobb? Ser du kanskje etter et nytt spisested som serverer Oslos beste lunsj? Hos Prima Fila tilbyr vi en bred lunsjmeny med ekte smak av Italia.

Et hyggelig avbrekk i en hektisk hverdag

Noen dager er mer hektiske enn andre. Derfor kan det være godt å ta en pause fra hverdagen i lunsjpausen. Hos oss får du oppleve et lite stykke Italia, og Prima Fila er en av de beste stedene for lunsj midt i Oslo.

På den varierte lunsjmenyen vår finner du en rekke italienske smaksopplevelser samt god drikke som passer perfekt til måltidet. Vi har et stort utvalg av kalde og varme retter. så her finner dere et smakfullt måltid for enhver gane. I tillegg har vi en vinmeny som setter en ekstra spiss på ditt italienske måltid.

Vi kan tilby god stemning, fantastisk drikke og en hyggelig betjening som passer på at du får den beste lunsjen i Oslo. Fortell oss dine preferanser, så kan vi komme med den beste anbefalingen til hvilken vin du bør velge til ditt måltid. Er du kjent med italiensk kultur fra før av, er du sikkert også klar over at vin er tross alt den beste smaksforsterkeren.

Du kan sjekke ut menyen vår her.

Lunsjen smaker best ute i Oslo

Når sommeren nærmer seg, er det ingenting som føles så godt som det å flytte lunsjen ut i solskinnet. På sommerstid kan vi skilte med en stor uteservering, der du og vennene dine kan nyte Oslos beste lunsj. På denne måten kan dere få et oppløftende avbrekk i løpet av dagen, hvor dere både henter energi fra maten og D-vitamin fra solen. Nyt den deilige lunsjen med Oslos beste utsikt over Fridtjof Nansens Plass og Rådhuset.

Av og til er det ingenting som føles så godt som å nyte god mat og varmen fra solen, samtidig som du tar inn over deg det yrende bylivet i Oslo.

Hos Prima Fila får du forrykende god service og en helhetlig atmosfære du sjelden finner utenfor Italias landegrenser. Vi er med andre ord et av de beste stedene for lunsj i Oslo når det kommer til italiensk mat og drikke. I tillegg til en rekke klassiske italienske retter, har vi også et bredt vinkart som setter prikken over i-en på ditt lunsjmåltid. Nyt en italiensk lunsj i Oslo sentrum i sommersola hos oss i Prima Fila. Ta med det godt selskap, så sørger vi for et upåklagelig måltid.

Hvorfor spise Oslos beste lunsj hos Prima Fila?

Fordi vi kan tilby en imøtekommende betjening, en fantastisk italiensk smaksopplevelse og ikke minst en særdeles hyggelig uteservering. Hos oss kan du og dine venner nyte den beste lunsjen midt i Oslo. Vi har blant annet hatt besøk av Dagbladets journalister, under deres ”kulinariske ekspedisjon” i Oslo.

Vi følger mottoet ”ferskt og godt fra de beste produsentene” når vi setter sammen menyen vår, og ønsker kun å tilby våre gjester det absolutt beste fra Italia. Dette sikrer at du og dine venner får den beste lunsjen i Oslo.

Spis middag, som lunsj

Men Prima Fila tilbyr ikke bare Oslos beste lunsj. Vi har også en rekke deilige middagsretter som garantert kommer til å falle i smak dersom du ønsker å legge måltidet til senere på dagen.

Vi kan også være behjelpelig med å planlegge, organisere og arrangere ditt neste selskap. Hvorfor ikke ha bedriftens julebord eller sommerfest hos oss? Vi har plass til større selskap, både på sommers- og vinterstid, og er mer enn behjelpelige med å sette sammen en meny etter deres ønsker og behov.

Lurer du på noe eller ønsker du å booke bord? Ta kontakt! Vi gleder oss til å servere deg Oslos beste lunsj.

Navn *
Navn