three-bunnies-803051-unsplash.jpg
thomas-martinsen-77457-unsplash.jpg
brenan-greene-229562-unsplash.jpg

Anbefalte Restauranter Oslo

Det er ikke alltid like lett å finne den perfekte restauranten i Oslo når det er så mange å velge mellom. Men dersom du ønsker å spise ekte italiensk mat er Prima Fila stedet for deg. Vi er en av de mest anbefalte restaurantene i Oslo.

Listen med anbefalte restauranter i Oslo er lang, og det er fordi den norske hovedstaden er fylt med turister samt nordmenn som ønsker å utforske nye smaker. Prima Fila passer perfekt for deg som ønsker å ta med familie, venner, kjæresten eller kollegaene fra jobben. 

En rolig og autentisk atmosfære gir god stemning, og gjør Prima Fila til en av Oslos anbefalte restauranter. 

Prima Fila er et perfekt sted for å få et avbrekk fra en ellers stressende hverdag, eller for deg som ønsker å nyte en sen lunsj eller en god middag. Den anbefalte restauranten vår er også et flott sted å feire bursdag eller ha julebord dersom det er ønskelig. Vi legger til rette slik at du får den beste opplevelsen og ikke minst den best maten. 

Les mer: Restaurant Oslo sentrum

Topp 20

Vi kan ikke selverklære oss som den beste restauranten i Oslo, men vår økende omsetning og antall besøkende kommer av at våre tidligere gjester har anbefalt oss videre til venner og familie. Dette mener vi er grunnet vår rolige atmosfære, sentrale beliggenhet, og mat som får deg til å føle at du er i Italia, som i seg selv gjør oss til en av de beste og mest anbefalte restaurantene i Oslo. 

Vi har også blitt satt opp som en av Oslos 20 beste italienske restauranter på tripadvisor.

Italia fra topp til tå. Hos Prima Fila kan du spise og drikke deg gjennom Italias 20 regioner". Dette skrev Magasinet i Dagbladet om Prima Fila.  

God mat på italiensk vis

Anbefalte restauranter i Oslo varierer etter hva du ser etter. Om en restaurant med hyggelig atmosfære og autentisk italiensk mat høres fristende ut, kan vi mildt sagt si at Prima Fila er en av de mest anbefalte restaurantene å dra til i Oslo. Vi lager mat slik som det italienske kjøkken gjør, og jobber hardt for å gi våre kunder smaken av Italia. 

Akkurat som andre italienske kokker er vi opptatt av gode råvarer. Mat fra dette landet er kjent for å ha enkle retter der råvarene spiller den største rollen, og det er råvarene som avgjør om maten blir god eller ikke. Derfor er gode råvarer og ingredienser en av våre største prioriteringer. 

I det italienske kjøkken er ordtaket “less is more” en rød tråd. Med fokus på få ingredienser med sterke og komplementære smaker, får de fram en aroma ulik andre kjøkken. Vi jobber med å ære det italienske kjøkken, men skyr ikke fra å eksperimentere litt med nye smaker og kombinasjoner - hos Prima Fila finner du noe for enhver smak.

Lunsj og middag

Prima Fila er den perfekte restauranten for å nyte god italiensk mat både som lunsj og middag i Oslo sentrum. Mulighetene er mange hos oss. Velg mellom blant annet pizza, pasta, salat, kjøtt og fisk. 

Les mer: Lunsj Oslo sentrum

Start måltidet med en forrett, som for eksempel “Bruschetta al Pomodoro E Basilico” Bruschetta med tomat og basilikum. Avslutt måltidet med en av våre mange, nydelig desserter, kanskje det frister med frisk ostekake med bringebærsmak eller en klassisk ostetallerken. Vi tilbyr også gode, italienske viner som virkelig setter prikken over i'en. 

Vi har egen barnemeny med retter som passer til de aller minste, så du kan være sikker på at alle i familien finner noe de liker hos Prima Fila. 

Uteservering

Vårt ønske er at et måltid hos oss skal gi deg en følelse av å sitte på en lokal taverna i Italia. Om sommeren kan du også nyte maten din utendørs hos oss. Fra vår uteservering i Oslo sentrum har du utsikt over Rådhuset og deler av Aker Brygge. 

På kvelden har du utsikt over en nydelig aftensol som går ned ved Aker Brygge og Tjuvholmen. Her anbefaler vi at du tar en kveldstur etter middagen, det er vakkert og romantisk på alle måter.  

Vil du bestille bord hos Prima Fila? Book et bord i skjemaet under!

Navn *
Navn