jay-wennington-2065-unsplash.jpg
emiliano-vittoriosi-699338-unsplash.jpg
amirali-mirhashemian-1154989-unsplash.jpg

60 års lag

Prima Fila er et ypperlig sted å feire 60-årslag. Book et bord hos oss for din neste hyggelige sammenkomst, så skal vi bistå med å gjøre kvelden behagelig og smakfull.

Vi bidrar til å gjøre anledningen spesiell

Ingen anledning er for liten eller stor for vår hyggelige restaurant. Vi har god erfaring med både større og mindre selskaper, og stiller gjerne opp dersom dere har spesielle ønsker. Ønsker dere for eksempel en bordoppsats som passer til 60-årslag? Eller vil dere at vi skal dekke til langbord? Ikke noe problem. Prima Fila bistår med stort og smått for å gjøre anledningen helt spesiell.

Våre lokaler rommer over 100 sitteplasser, slik at vi kan ta imot store selskaper.

60 år er en stor anledning, uansett om det gjelder bursdag, bryllupsdag, klassefest, vennelag eller noe helt annet. Skal du arrangere 60-årslag er det en god idé å booke bord hos Prima Fila. Vi bidrar til å gjøre anledningen enda større. Med deilig, italiensk mat på menyen har vi noe for enhver smak, og dersom noen i selskapet har allergier kan vi tilrettelegge retter fra menyen.

Les også: 50-årslag

På menyen

Hvem liker vel ikke italiensk mat? Skal du holde et selskap med mange forskjellige mennesker, er italiensk mat et trygt valg. De aller fleste finner noe de liker blant vårt utvalg av pizza og pasta. I tillegg kan vi friste med kjøtt, fisk og salat, og en stor dessertmeny som avslutning på måltidet.

Pizza

Ingenting er så godt å dele som pizza. Hva sier du til et hyggelig 60-årslag hvor pizzaene går på rundgang rundt bordet? Italiensk pizza er den perfekte retten når man er mange som skal spise sammen, fordi alle kan få smake litt av alt. Dersom dere er mange gjester kan vi bli enige om en forhåndsbestemt meny slik at dere får maten raskere servert.

Opphavet til den italienske pizzaen finner vi i Napoli, og her lages fortsatt noen av de aller beste variantene. I motsetning til her i Norge, er det ikke vanlig å spise hjemmelaget pizza i Napoli. Her er ofte pizzaen et mindre, raskt mellommåltid som man kan plukke med seg fra en pizzeria mot slutten av kveldspromenaden. En slik minipizza kalles pizzetta. Hos Prima Fila kan du spise ekte, italiensk pizza med smaker fra alle regioner i Italia.

Pasta

Pasta egner seg ikke like godt for å deles, men gir alle gjestene anledning til å bestille den varianten de liker aller best. Vi importerer råvarer av ypperste kvalitet fra Italia, og har mange forskjellige sorter pasta på menyen. Du kan blant annet velge mellom:

 • Spagetti

 • Tagliatelle

 • Penne

 • Ravioli

 • Lasagne

På menyen står pasta med sjømat, sopp, oksefilet, kyllingbryst, vegetar og flere andre deilige smaker. For barn har vi blant annet klassisk italiensk Pasta alla Bolognese. Hos Prima Fila kan du nyte ekte, italiensk pasta midt i Oslo.

Kjøtt, kylling og fisk

Kjøtt er kanskje ikke det første du forbinder med italiensk mat, men italienerne er utrolig gode på å tilberede det. Hos Prima Fila kan du blant annet bestille biff, indrefilèt, entrecôte og hjortestek.

I tillegg til dette kan vi friste med kyllingbryst, grillet laks, dampede blåskjell og steinbitfilet. Kort sagt finner alle noe de liker hos Prima Fila, og nettopp derfor er det så lurt å feire 60-årslag her.

Italiensk dessert

Som prikken over i-en på et deilig, italiensk måltid har vi selvfølgelig et godt utvalg av desserter. Italia er et mekka av lekre søtsaker, og vår restaurant er intet unntak. Dette er bare noen av dessertene du kan kose deg med hos oss:

 • Hjemmelaget ostekake

 • Italiensk is

 • Ostetallerken

 • Sjokoladefondant

 • Tiramisù

 • Pannacotta

I tillegg til dette har vi et utvalg av dessertviner og avec. Hvis du er usikker på hvilken drikke som passer best til maten, er det bare å spørre en av våre hyggelige servitører. Vi hjelper deg med å sette sammen deilige, italienske smaker som kompletterer hverandre perfekt.

Kort gangavstand til Oslos fasiliteter

En annen fordel med å arrangere 60-årslag hos Prima Fila er at restauranten ligger i kort gangavstand til alle fasiliteter i Oslo sentrum. Enten du kommer fra handletur i Karl Johan, besøker Historisk museum eller har vært på Nationaltheatret, er vi rett i nærheten for å gi deg en smakfull helaften.

På sommeren er det deilig å sitte på uteserveringen med utsikt over Fridtjof Nansens Plass og Rådhuset. Her kan du og dine gjester nyte et godt måltid og se på bylivet, mens solen varmer dere.

Les mer: Uteservering Oslo sentrum

Chambre Separee

Skal du feire 60-årslag med et mindre antall gjester? Da kan du booke Chambre Separee eksklusivt for deg og dine gjester. Dette er en lukket avdeling i restauranten som egner seg godt for selskaper på mellom 10 og 17 personer. Med et eget lokale får dere en privat avdeling med intim atmosfære, noe som kan være en fordel dersom det skal holdes taler. Alle gjestene får plass, og det er enkelt å holde en samtale med hver og en av dem.

Legg inn en booking i dag!

Hos Prima Fila står vi klare til å gjøre ditt 60-årslag til en minneverdig aften med gode smaksopplevelser. Velkommen til en hyggelig italiensk aften med mat av ypperste kvalitet midt i Oslo sentrum.

Navn *
Navn