alasdair-elmes-682868-unsplash.jpg
lavi-perchik-724455-unsplash.jpg
eaters-collective-132772-unsplash.jpg

50 års lag

Prima Fila er et ypperlig sted å samle venner og familie til hyggelige sammenkomster. Book et bord allerede i dag, og vi hjelper deg med å gjøre kvelden uforglemmelig.

Arranger 50-årslag hos Prima Fila

50 år er en stor anledning, uansett om det gjelder en bursdag, bryllupsdag, et jubileum eller noe helt annet. Ingen anledning er for stor eller liten for vår hyggelige restaurant.

Hos Prima Fila gjør vi vårt beste for å legge til rette for en aften etter deres ønsker. Skal du feire 50-årslag med mange gjester, kan vi for eksempel bli enige om en forhåndsbestemt meny slik at dere kan få maten raskere servert. Vi har svært god plass i restauranten og kan derfor ta imot store selskaper. Våre lokaler rommer over 100 sitteplasser, og vi kan dekke til langbord og ordne med bordoppsatser på forespørsel.

Vi har god erfaring med feiringer av alle slag, enten det er 50-årslag, bursdagsfest, vennelag, julebord, jubileum eller noe helt annet. Skal du arrangere 50-årslag er det derfor en god idé å booke bord hos Prima Fila. Hos oss kan du nyte et godt selskap med det beste av hva Italia har å by på.

Les også: Firmafest hos Prima Fila

Chambre Separee

Skal du feire 50-årslag med et mindre antall gjester? Da kan du booke Chambre Separee eksklusivt for deg og dine gjester. Dette er en lukket avdeling i restauranten som egner seg godt for selskaper på mellom 10 og 17 personer. Med et eget lokale får dere en privat avdeling med intim atmosfære, noe som kan være en fordel dersom det skal holdes taler. Alle gjestene får plass, og det er enkelt å holde en samtale med hver og en av dem.

På menyen

Hos Prima Fila finnes det noe for alle på menyen. Vi har samlet et utvalg herlige italienske matretter, slik at alle kan finne noe de liker. Har noen av gjestene allergier kan vi tilpasse varianter av rettene på menyen, og legge til rette for at alle som deltar på 50-årslaget koser seg med god mat og drikke.

Italiensk pizza

Opphavet til den italienske pizzaen finner vi i Napoli, og regionen er fortsatt kjent for å lage aller best pizza. I dag lages pizza i en mengde ulike varianter over hele Italia, for ikke å snakke om resten av verden. Ekte italiensk pizza skal ha tynn bunn og stekes i steinovn. Hos Prima Fila serverer vi pizza på italiensk vis, med råvarer importert fra Italia.

Bedre enn det blir det ikke!

Hos Prima Fila har vi fokus på kvalitet. Et av kjennetegnene på italiensk pizza er at den gjerne lages med svært få ingredienser, og dette gjør hver eneste pizza særegen. Da er det desto viktigere at råvarene er ferske og av høy kvalitet. Vi har et stort utvalg pizzaer på menyen, og noen av disse er:

  • Margherita - en klassiker! Perfekt stekt pizzabunn toppet med mozzarella og fersk basilikum.

  • Vegetariana - vår vegetarpizza toppes med ferske grønnsaker. Pizzaen er uten kjøtt, men med masse smak.

  • Tony Soprano - en smakseksplosjon! Pizzaen toppes med champignon, biff, løk og chilipepper.

Alle pizzaer kan bestilles med glutenfri pizzabunn.

Italiensk pasta

Prima Fila har et stort og variert utvalg av forskjellige pastasorter og -retter, slik at alle kan finne noe de liker på menyen. Du kan for eksempel prøve pasta med sjømat, sopp, oksefilet, kyllingbryst eller vegetar. For barn serverer vi ekte italiensk Pasta alla Bolognese.

Les mer: Pasta Oslo

Menyen vår er fullpakket med godbiter fra Italia, og på vinkartet har vi lokale viner fra hele Italia. Vi hjelper deg gjerne med å finne en vin som kompletterer maten perfekt. Kvalitet er nøkkelen til suksess, og derfor sørger vi for å gi gjestene våre det aller beste av råvarer og service.

Lyst på noe annet enn pizza og pasta?

På en italiensk restaurant kommer du ikke utenom pizza og pasta - men skulle du ha lyst på noe annet har vi en variert meny med masse annen god mat. Vi tilbyr blant annet fisk, kjøtt, salat og mye mer. Barna kan bestille det de har lyst på fra barnemenyen, og vi har mange gode vegetarretter. Alle finner noe de liker hos Prima Fila, og derfor er vår restaurant et perfekt sted å arrangere 50-årslag.

Som avslutning på måltidet tilbyr vi deilige, italienske desserter. Vi har alt fra hjemmelaget ostekake til italiensk is og pannacotta. I tillegg kan vi by på avec som passer godt til desserten. Spør din kelner om anbefalinger for å få en komplett smaksopplevelse.

Legg inn en booking i dag!

Hos Prima Fila står vi klare til å gjøre ditt 50-årslag til en minneverdig aften med gode smaksopplevelser. Velkommen til en hyggelig italiensk aften med mat av ypperste kvalitet midt i Oslo sentrum!

Klikk her for å booke bord

Navn *
Navn