pizza-3007395_1920.jpg
spaghetti-863304_1280.jpg
rose-3072698_1920.jpg

40 års lag

Samle nære og kjære til 40-årslag i vår hyggelige restaurant. Vi hjelper deg med å gjøre anledningen spesiell, og sørger for at alle får spise god mat og kose seg på ekte, italiensk vis.

På menyen

Prima Fila er et flott sted å arrangere 40-årslag, fordi det finnes noe på menyen for alle. Vi er en restaurant i Oslo sentrum som har tatt vare på de italienske tradisjonene. I Italia er man spesielt opptatt av gode råvarer og autentisk smak, og dette har vi tatt med oss til Oslo. Vi opprettholder høy standard og god kvalitet på mat og service, for å gi deg en kulinarisk opplevelse du skal lete lenge etter utenfor Italias grenser.

Italiensk pizza

Opphavet til den italienske pizzaen finner vi i Napoli, og regionen er fortsatt kjent for å lage aller best pizza. I dag lages pizza i en mengde ulike varianter over hele Italia, for ikke å snakke om resten av verden. Ekte italiensk pizza skal ha tynn bunn og stekes i steinovn. Hos Prima Fila serverer vi pizza på italiensk vis, med råvarer importert fra Italia.

Noen av pizzaene du kan bestille er:

  • Margherita - en klassiker! Perfekt stekt pizzabunn toppet med mozzarella og fersk basilikum.

  • Vegetariana - vår vegetarpizza toppes med ferske grønnsaker. Pizzaen er uten kjøtt, men med masse smak.

  • Tony Soprano - en smakseksplosjon! Pizzaen toppes med champignon, biff, løk og chilipepper.

Alle pizzaer kan bestilles med glutenfri pizzabunn.

Italiensk pasta

Vi har mange forskjellige sorter pasta på menyen, inkludert spaghetti, tagliatelle, penne og ravioli. Velg blant pasta med sjømat, sopp, oksefilet, kyllingbryst, vegetar og mange andre deilige smaker. For barn serverer vi ekte italiensk Pasta alla Bolognese.

Les også: 50-årslag

Kjøtt, kylling og fisk

Skulle du få lyst på noe annet enn pizza og pasta, kan vi selvfølgelig friste med andre herligheter fra menyen. Italienerne er utrolig gode på å tilberede kjøtt, og hos Prima Fila kan du blant annet bestille biff, indrefilèt, entrecôte og hjortestek. I tillegg til dette kan vi friste med kyllingbryst, grillet laks, dampede blåskjell og steinbitfilèt.

Alle finner noe de liker hos Prima Fila, og derfor er dette et ideelt sted å feire 40-årslag.

Italiensk dessert

Som avslutning på måltidet tilbyr vi deilige, italienske desserter. Italia er et mekka av lekre søtsaker, og vår restaurant er intet unntak. Vi har alt fra hjemmelaget ostekake til italiensk is og pannacotta.

I tillegg har vi et godt utvalg av dessertviner og avec. Hvis du er usikker på hvilken drikke som passer til maten, er det bare å spørre en av våre hyggelige servitører. Vi hjelper deg med å sette sammen nydelige, italienske smaker som kompletterer hverandre perfekt.

Arranger 40-årslag hos Prima Fila

40 år er en stor anledning, uansett om det dreier seg om en bursdag, bryllupsdag, vennelag eller et helt annet jubileum. Ingen anledning er for stor eller liten for prima Fila. Vi har god erfaring med både større og mindre selskaper, og stiller gjerne opp for å legge kvelden til rette etter deres ønsker. Vi kan for eksempel dekke til langbord, eller ordne med bordoppsatser som passer til 40-årslag.

Dersom du har invitert mange gjester i 40-årslag, kan vi for eksempel bli enige om en forhåndsbestemt meny slik at dere slipper å vente så lenge på maten. Vår restaurant rommer mer enn 100 sitteplasser slik at vi kan ta imot store selskaper. Om sommeren er det deilig å sitte på uteserveringen vår, med utsikt over Fridtjof Nansens plass og Rådhuset.

Les også: 60-årslag

Chambre Separee

Er det derimot et 40-årslag av det mer intime slaget, kan du booke Chambre Separee eksklusivt for deg og dine gjester. Dette er en lukket avdeling i restauranten som egner seg godt for selskaper på mellom 10 og 17 personer. På Chambre Separee får dere en privat avdeling med intim atmosfære. Dersom det skal holdes taler i 40-årslag, kan det være en fordel med et eget lokale. Alle gjestene får plass, og det er enkelt å holde en samtale med hver og en av dem.

Legg inn en booking i dag!

Hos Prima Fila står vi klare til å gjøre ditt 40-årslag til en minneverdig aften med gode smaksopplevelser. Velkommen til en hyggelig italiensk aften med mat av ypperste kvalitet midt i Oslo sentrum!

Navn *
Navn