uteservering.jpg

Uteservering Oslo

Prima Fila Ristorante er en koselig og lun restaurant i Oslo med stor uteservering. Perfekt for en deilig lunsj med venner eller kollegaer. Med enkel adkomst og kort vei til taxi og offentlig transport ligger alt til rette for at ditt stopp ved vår uteservering i Oslo sentrum blir smertefri og hyggelig opplevelse. Takket være vår fantastiske plassering midt i Oslo sentrum har du også kort gangavstand til Aker Brygge, Karl Johan og Nationaltheatret. Dette gjør Prima Fila Ristorante sin uteservering til det perfekte stoppestedet for en deilig lunsj eller noe godt å drikke når solen steker i hovedstaden.

Ta med dine venner på en smaksopplevelse og en reise gjennom Italias 20 regioner. Med en koselig uteservering, god mat og drikke, hyggelig og imøtekommende betjening, vil vi gjøre vårt beste for at deres måltid på vår restaurant og uteservering i Oslo sentrum vil bli en behagelig og smaksrik opplevelse.

På sommerstid er Prima Fila et ypperlig sted for lunsj i solen, med en god matbit og noe godt i glasset vil dagen bli fullkommen. Vi har en stor uteservering med plass til 200 personer. Med flott utsikt over hele Fridtjof Nansens Plass og rådhuset er det et ideelt sted å se på bylivet og alle menneskene som går forbi. Ta med venner eller kollegaer på vår store uteservering i Oslo. Vi lover deg deilig Italiensk mat og en hyggelig opplevelse.

Kontakt oss gjerne på telefon, kom innom eller kontakt oss gjennom vårt enkle kontaktskjema for bordbestilling. Vi ser fram til å se deg på vår uteservering i Oslo når sommeren kommer.