romantisk-restaurant-oslo.jpg

Romantisk restaurant Oslo

Prima Fila Ristorante er en koselig og lun romantisk restaurant i Oslo. Prima Fila er et ypperlig sted å ta med din elskede for en deilig kulinarisk opplevelse for to. Med enkel adkomst og kort vei til taxi og offentlig transport ligger alle muligheter til rette for å ta den romantiske kvelden videre etter måltidet. Takket være vår fantastiske plassering midt i Oslo sentrum har du også kort gangavstand til Aker Brygge, Karl Johan og Nationaltheatret.

Vil du overraske med besøk på romantisk restaurant i Oslo? Ta med din utvalgte på en smaksopplevelse og en reise gjennom Italias 20 regioner. Med romantisk stemning, god mat og drikke, hyggelig og imøtekommende betjening, vil vi gjøre vårt beste for at deres besøk på vår romantiske restaurant i Oslo vil bli en behagelig, smaksrik, og selvfølgelig romantisk opplevelse dere sent vil glemme. 

På sommerstid er Prima Fila en deilig og romantisk restaurant å sette seg ned med en du er glad i, en god matbit og noe godt i glasset. Vi har en stor uteservering med flott utsikt over hele Fridtjof Nansens Plass og rådhuset. Noe som gjør det til et ideelt sted å se på bylivet og alle menneskene som går forbi. Ta med din elskede på vår romantiske restaurant i Oslo, sommer som vinter. Vi lover deg en hyggelig romantisk opplevelse.

Kontakt oss gjerne på telefon, kom innom eller kontakt oss gjennom vårt enkle kontaktskjema for bordbestilling. Vi ser fram til å se deg på Prima Fila Ristorante, den hyggelige og romantiske restauranten i Oslo sentrum.