Primafila_02_jmn2009 (1).jpg
Restaurant-Oslo-Sentrum.jpg

Restaurant Oslo sentrum

“Italia fra topp til tå. Hos Prima Fila kan du spise og drikke deg gjennom Italias 20 regioner”. Dette skrev Magasinet i Dagbladet om vår hyggelige restaurant i Oslo sentrum. Vi er selvfølgelig veldig glade for alle flotte kommentarer, men det er likevel våre gjester som står høyest i vårt fokus.

Italiensk mat er kjent for sine gode råvarer og autentiske smak og har derfor blitt en favoritt blant nordmenn. Dette ønsker vi å etterfølge i vår restaurant i Oslo sentrum. Vi streber etter å opprettholde den gode kvaliteten på maten og servicen, slik at du skal få en kulinarisk opplevelse du sjeldent finner utenfor Italias grenser. Kvalitet er nøkkelen til suksess og vi vil at gjestene våre skal få det aller beste.

Mat er en viktig del av den italienske kulturen. Den fører mennesker sammen rundt bordet, men er også med på å skille landets innbyggere fra hverandre. Italiensk mat er mangfoldig og hver rett har sin historie. På vår restaurant i Oslo er dette gjenspeilet i menyen, med tradisjonelle og klassiske retter fra alle kriker i landet.

På menyen finner du både varme og kalde retter, så vår restaurant i Oslo sentrum er et perfekt stoppested enten du skal spise lunsj eller middag. Vi har også en egen barnemeny med klassikere som pizza og spaghetti alla Bolognese for de minste. Hos oss kan alle finne noe de liker, uavhengig av alder og gane. Vi har også vegetariske alternativer. Her kan du ta en titt på vår smakfulle meny.

Vår restaurant i Oslo sentrum er perfekt når du vil nyte et ekstra godt måltid i det gode selskap av familien. I Italia finnes det ikke noe mer viktig enn familien og et måltid som spises sammen handler vel så mye om kvalitetstid med sine kjære. Det er jo også det vi ønsker når vi tar med oss familien på restaurant. Her kan dere nyte en rolig atmosfære, hvor alle dagligdagse ting for en gangs skyld ikke skal forstyrre tiden man tilbringer sammen. Ta turen innom vår restaurant i Oslo sentrum og sett av god tid til å smake på maten, engasjer deg i samtalen og nyt livet.

Våre flinke ansatte sørger for å gi deg en opplevelse du sent vil glemme når du besøker vår restaurant i Oslo sentrum. De hjelper deg med å sette sammen en helhetlig meny eller plukke ut en vin som passer perfekt til de rettene dere velger. Betjeningen kjenner det italienske kjøkkenet godt og sitter på gode tips når du ønsker å teste ut nye spennende italienske smaker.

Prima Fila restaurant i Oslo sentrum ligger med kort gangavstand til alle fasiliteter i indre by. Enten du er på handletur i Karl Johan, nyter en forestilling på Nationaltheatret eller tusler langs Rådhusbryggen, er vi rett i nærheten for å gi deg en deilig matopplevelse i varme og hyggelige omgivelser.

Om sommeren har vår restaurant i Oslo sentrum en stor og innbydende uteservering med utsikt over Fridtjof Nansens Plass og rådhuset, noe som gjør det til et ideelt sted å sitte ned med en god matbit og se på bylivet i solskinnet. Uteserveringen har plass til 200 personer og er en populær destinasjon for matglade sjeler som ønsker å nyte en formiddag i den varme sommersola.

Kontakt oss gjerne på telefon eller gjennom vårt enkle kontaktskjema for bordbestilling. Vi ser fram til å se deg på Prima Fila Ristorante, den hyggelige og sjarmerende restauranten i Oslo sentrum.