Restaurant-Aker-Brygge.jpg

Restaurant Aker Brygge

"Italia fra topp til tå. Hos Prima Fila kan du spise og drikke deg gjennom Italias 20 regioner". Dette skrev Magasinet i Dagbladet om vår hyggelige restaurant i Oslo sentrum tett på Aker Brygge. Vi er selvfølgelig veldig glade for alle flotte kommentarer, men det er våre gjester som står høyest i vårt fokus.

Vi streber etter å opprettholde den gode kvaliteten på både maten og servicen, slik at du kan få en kulinarisk opplevelse du sjeldent finner utenfor Italia, på vår restaurant ved Aker Brygge. Kvalitet er nøkkelen til suksess, og vi vil at gjestene våre skal få det aller beste.

Prima Fila restaurant i Oslo sentrum ligger like ved Aker Brygge og har kort gangavstand til alle fasiliteter i indre by. Enten du er på handletur i Karl Johan, nyter en forestilling på Nationaltheatret, eller tusler langs Aker Brygge, er vi rett i nærheten for å gi deg en deilig matopplevelse i varme og hyggelige omgivelser. Vår restaurant ved Aker Brygge har stor uteservering med utsikt utover Fridtjof Nansens Plass og rådhuset, noe som gjør det til et ideelt sted å sitte ned med en god matbit og se på bylivet i solskinnet.

Aker Brygge er et hyggelig område i Oslo sentrum, helt nede ved vannet. På Aker Brygge og Tjuvhomen finner du titals restauranter og mange bruker orådet til bading og soling om sommeren, og turgåing året rundt. Aker brygge og Tjuvholmen har i tillegg til restauranter, mange fasjonable butikker, Museum og stand-up scene. Etter en koselig spasertur på Aker Brygge passer det utmerket godt med et besøk hos Prima Fila italienske restaurant for et herlig måltid i hyggelige omgivelser.

Kontakt oss gjerne på telefon eller gjennom vårt enkle kontaktskjema for bordbestilling. Vi ser fram til å se deg på Prima Fila Ristorante, den hyggelige og sjarmerende restauranten ved Aker Brygge.