Restaurant-Aker-Brygge.jpg
restaurant aker brygge.jpg

Restaurant Aker Brygge

"Italia fra topp til tå. Hos Prima Fila kan du spise og drikke deg gjennom Italias 20 regioner". Dette skrev Magasinet i Dagbladet om vår hyggelige restaurant i Oslo sentrum tett på Aker Brygge. Vi er selvfølgelig veldig glade for alle flotte kommentarer, men det er våre gjester som står høyest i vårt fokus.

Kvalitetsmat i ypperste klasse

Vi streber etter å opprettholde den gode kvaliteten på både maten og servicen, slik at du kan få en kulinarisk opplevelse du sjeldent finner utenfor Italia, på vår restaurant ved Aker Brygge. Kvalitet er nøkkelen til suksess, og vi vil at gjestene våre skal få det aller beste.

Det italienske kjøkkenet er kjent for sin enkle tilnærming og fokus på gode råvarer- Slik er det også på vår restaurant ved Aker Brygge. For at du skal få oppleve ekte italiensk kokkekunst er alle råvarer nøye utvalgt og importert fra Italia. Her er det råvarene selv som bærer smaksopplevelsen, ikke en omstendelig forberedelse. La deg inspirere av vår spennende meny her. Som enhver italiensk restaurant med respekt for seg selv, har Prima Fila også en rik vinmeny med både rød- og hvitvin som går perfekt til alle våre matretter.

Gi deg selv en magisk helaften

Prima Fila restaurant i Oslo sentrum ligger like ved Aker Brygge og har kort gangavstand til alle fasiliteter i indre by. Enten du er på handletur i Karl Johan, nyter en forestilling på Nationaltheatret, eller tusler langs Aker Brygge, er vi rett i nærheten for å gi deg en deilig matopplevelse i varme og hyggelige omgivelser.

Vår restaurant ved Aker Brygge har stor uteservering med utsikt utover Fridtjof Nansens Plass og rådhuset, noe som gjør det til et ideelt sted å sitte ned med en god matbit og se på bylivet i solskinnet. Hva bringer vel ikke frem den deilige sommerfølelsen mer enn å nyte et godt måltid utendørs i solveggen? Ta med deg et par gode kolleger eller venner, så serverer vi et måltid du sent vil glemme. 

Sentral beliggenhet

Aker Brygge er et hyggelig område i Oslo sentrum, helt nede ved vannet. På Aker Brygge og Tjuvholmen finner du titalls restauranter og mange bruker området til bading og soling om sommeren, og turgåing året rundt. Aker brygge og Tjuvholmen har, i tillegg til restauranter, mange fasjonable butikker, museum og stand-up scene.

Etter en koselig spasertur langs kaia passer det perfekt med et besøk på vår restaurant like ved Aker Brygge for et herlig måltid i hyggelige omgivelser. Med kort gåavstand til både offentlig trafikk og overnattingsmuligheter, er Prima Fila også et egnet sted når du skal arrangere større selskap, enten det er sommerfest med jobben, julebord eller familieselskap. Våre lokaler er store og luftige og har plass til å ta imot over 100 gjester. 

Kontakt oss gjerne på telefon eller gjennom vårt enkle kontaktskjema for bordbestilling. Vi ser fram til å se deg på Prima Fila Ristorante, den hyggelige og sjarmerende restauranten ved Aker Brygge.