pizza.jpg

Pizza Restaurant Oslo

"Italia fra topp til tå. Hos Prima Fila kan du spise og drikke deg gjennom Italias 20 regioner". Dette skrev Magasinet i Dagbladet om vår hyggelige pizza restaurant i Oslo. Vi er selvfølgelig veldig glade for alle flotte kommentarer, men det er våre gjester som står høyest i vårt fokus. Så vårt mål er å levere den beste maten til våre gjester, og særlig vår deilige italienske pizza.

Vi streber etter å opprettholde den gode kvaliteten på både maten og servicen, slik at du kan få en kulinarisk opplevelse du sjeldent finner utenfor Italia, på vår pizza restaurant i Oslo. Kvalitet er nøkkelen til suksess, og vi vil at gjestene våre skal få det aller beste av råvarer og service når de kommer til vår pizza restaurant i Oslo.

Prima Fila restaurant i Oslo ligger i kort gangavstand til alle fasiliteter i indre by. Enten du er på handletur i Karl Johan, nyter en forestilling på Nationaltheatret, eller tusler langs Rådhusbryggen, er vi rett i nærheten for å gi deg en deilig matopplevelse i varme og hyggelige omgivelser. Vår pizza restaurant i Oslo sentrum har stor uteservering med utsikt utover Fridtjof Nansens Plass og rådhuset, noe som gjør det til et ideelt sted å sitte ned med en god pizza og se på bylivet i solskinnet.

Kontakt oss gjerne på telefon eller gjennom vårt enkle kontaktskjema for bordbestilling. Vi ser fram til å se deg på Prima Fila Ristorante, den sjarmerende pizza restauranten i Oslo sentrum.